TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#81
Мене па ваа Савова ич не ми е женствена ниту привлечна.
13Tweets5Users·Details
#82
Black lives matter!
Разликата од полициската бруталност на мејнстрим медии до реалната вистина. https://t.co/KIairph2lG
13Tweets5Users·Details
#83
Никој не праша дали ги отворија библиотеките!?
8Tweets6Users·Details
#84
Сериозно, шо ќе добиете со тоа демек еве ве провалив и нека види цел твитер каков си, кој си, како изгледаш, грд си, дебел си, слаб си.... Демек ќе ми се скараат твитер другарите и нема да играат ластик веќе со мене ради изгледот??! Не Ве разбирам 🙁
8Tweets6Users·Details
#85
Комшија - 15 години ја вози колата и уште МИЦИБУШИ ја вика!
Пу да тибам тупавото створење, да тибам! Па како бре не научи сопствената кола како му се вика, ебати моронот! А прв е за тумачење на светски политики, науки, чуда...
Типичен егземплар на Балканикус Македоникус Ретардус.
8Tweets6Users·Details
#86
Денеска во својство на потпретседател на СДСМ надвор од работно време имав активност во Бутел и на настанот пристигнав со возило кое не е сопственост на Владата или на која било друга институција. Барам овие портали да ја повлечат дезинформацијата и да го објават овој демант.
7Tweets6Users·Details
#87
Јас не можам ниту да се бакнувам со некого ако не го сакам. Не знам како ете се ебат со некој што не го сакаат и око не им трепнува.. Гадно
7Tweets6Users·Details
#88
@realTotoMK D'accord! Je suis né Macédonien (pas du tout du nord) je vais vous dire la vraie vérité! Merci du fond du cœur, M. l'Ambassadeur, може остави го тој паталошки лажов
11Tweets5Users·Details
#89
еве обеќавам НЕ ПИЈАМ ПОВЕЌЕ

(среќа што не исполнувам ветувања, иначе сега ќе почнев одма да плачам)
11Tweets5Users·Details
#90
Благодарам што ми овозможи заснована тужба, за разлика од твојата, ама нема да те тужам, ќе те дупам дур си жив. https://t.co/wVAyNeZhfd
10Tweets5Users·Details