TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димоски Филип @dimoz6
#reach: - -
#followers: - -
#1
Не постои среќен живот , само среќни денови , но боли кога нема каде да најдеш утеха и љубов.
45ReTweets81Favorites·Details
#2
Убава е мајко , ама не сака да се качи да се повозиме малку. https://t.co/ZG4qAzNwA0
37ReTweets95Favorites·Details
#3
Секој нејзин збор како да беше исполнет со љубов.Одеднаш таа во мене распали еден силен, непознат оган за моето срце.Илјада пати можеби паднав и станав од патот.Гледав на таа страна каде што доаѓаше сонцето,ја барав нејзината љубов.Јас се уште ја гледам таа љубов во нашиот сон.
37ReTweets57Favorites·Details
#4
Ми недостигаш , но ти си лоша.
Остани таму каде што си , нема потреба да се враќаш назад.
34ReTweets64Favorites·Details
#5
Абе на кој му е денес роденден 😊😊 https://t.co/84u8ydlVfm
15ReTweets116Favorites·Details
#6
Терапија за заборавање на личност што ти значела :
-цел ден слушај секаква музика
- не враќај на нејзини пораки
- еден ден помини го цел ден сам
- не разговарај со никој цел ден
- кога ќе заспиеш , не мисли на ништо освен на иднината без вакви луѓе.
26ReTweets72Favorites·Details
#7
Поматениот ум колку и да даваш некакви совети за негово добро , само по себе влече кон сопствената пропаст во која бесправно , насилно втурнува и друг невин живот.
31ReTweets55Favorites·Details
#8
Онаа силна потреба од блиско и топло срце , кое прегрнува , успокојува и стоплува во студената зима е посилно од строгоста , заканите и затворот.
30ReTweets49Favorites·Details
#10
И во сите лоши денови , невремиња , неволји , секогаш стреми се кон излезот од безизлезот.
28ReTweets47Favorites·Details
#11
Потруди се да ги гледаш работите од спротивно , можеби одговорот кој си очекувал да го добиеш претходно , го добиваш многу подоцна што нема надеж повеќе за тебе.
25ReTweets46Favorites·Details
#12
" mozzi insta " е новото " mozzi tvoj telefonski broj ".
25ReTweets46Favorites·Details
#13
Секој ќе има љубовна врска еден ден , но проблемот е што сакаме повеќе од тоа.
25ReTweets46Favorites·Details
#14
Дали после дефектот на сите социјални мрежи не предупредува дека е време да тргнеме во војска и да отслужиме сите воен рок?!
#ПрашањаКоиМеМачат
23ReTweets50Favorites·Details
#15
Од лектирите дознаваме за нашето минато , но од времето во кое живееме денес дознаваме за себе си и општеството.
25ReTweets43Favorites·Details
#16
Колку и да не ја прифаќаме осаменоста , колку и да ги оживуваме спомените за најмилите , сфаќаме дека тоа е всушност нашата судбина.
23ReTweets47Favorites·Details
#17
Во продавница за антиквитети:
-Дали имате стари денови за продажба?Сакам да купам!!!
- Не , немаме.
- ....
22ReTweets48Favorites·Details
#18
Ништо немаше изменето во нејзиното срце , тоа беше истото.
Пријателството , љубовта , погледот , смеата , желбата , ништо не можеше да ја уништи во нашите мали срца.Тоа беше единственото нешто што ни остана од нашата разделба.
25ReTweets37Favorites·Details
#19
Доволно е за денеска. https://t.co/QYGOXGYO8t
20ReTweets52Favorites·Details
#20
Секој совет е производ на сопствената добрина и потреба да им помогнеме на луѓето во сообразност со степенот на средината и невремето , кои се главни чинители и примитивноста да бидат општоприфатливи и во тој студен миг да изгледаат единствени и спасоносни.
22ReTweets41Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Фраеротspejs_fraerot59
2Just a little bit psychonevroticna23
3🌕🐺theyoungblood1622
4Caribbean Island 05kasler0521
5awesome blossom 🌻horridchildd18
6Тинка Минка💀topceglopce17
7Василица Прекраснаmiamiusa917
8Преспанец 🍎resencanecot17
9На Дедо Најпаметниотi_najubaviot_16
10💀 Семоќниот 🔪 Диме 💀dimepupuliev15