TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гнаса гнасосана @just_evil_dude
#reach: 334   ( 2243rd )
#followers: 335   ( 11888th )
@sun_kiss_flower Самотијата не е утеха, тврдина е
0ReTweets1Favorites·Details
@petite_michelle Neutrality brought you peace for now. Joining NATO you're joining the war. Every war that americans make. Good luck with that.
0ReTweets1Favorites·Details
@gorskivenec Нема поубо, ослободена од општествените норми. Уживање.
0ReTweets1Favorites·Details
@dreamhouse99 🤣 православје
0ReTweets1Favorites·Details
@duvnatogluvarce Убав изборот за читање
0ReTweets1Favorites·Details
@Kaizen25596351 @dir_larysa @Bujar_O 🤣 А бе глупаку, а шо направија русите во Буча?
0ReTweets0Favorites·Details
@DeteLoso @ArbnoraMemeti @kashlicataa Од кога избеганите од лудница почнаа психијатри да се нарекуваат?
0ReTweets0Favorites·Details
@xxnya Кромид, буковката и месото = селско месо. Кај спомна сеа ми се пријаде.
0ReTweets0Favorites·Details
@bajaderka_ Само не е ограничено н анашево општество. Со помош на соц. мрежи сите луѓе продаваат илузија за себе си, дека се среќни, богати, шетани, исполнети. Се е лага.
0ReTweets0Favorites·Details
@Kaizen25596351 @dir_larysa @Bujar_O Како да кажиш дека си глуп партиски бот без да кажиш дека си глуп партиски бот. 😂
0ReTweets0Favorites·Details
@jungle_dancer Пиша amin? 😀
0ReTweets0Favorites·Details
@e_soleva Трчај редовно и зголемувај должина по малце и ќе биди.
0ReTweets0Favorites·Details
@kumrovecot @TheRealRubinBt "вистински генерали и тактика"? За шо вистински, да ја изгубат цела армија и цело складирано оружје на НАТО?
0ReTweets0Favorites·Details
@e_soleva Јас почнав од 3км. Сега редовно ги трчам 42км. Само постави си како цел и работи на тоа. Не е лесно нормално ама е исполнително.
п.с. ако треба помош кажи
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Kaizenkaizen255963512
2Larysa Dirdir_larysa2
3Bujar Osmanibujar_o2
4Леваe_soleva2
5i am Ⓜ️sun_kiss_flower1
6Дете Лошоdeteloso1
7noréarbnoramemeti1
8Кашлицаkashlicataa1
9Veraxxnya1
10бајадеркаbajaderka_1