TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милевски 💉💉💉💉 @koskar72
#reach: 0   ( 4081st )
#followers: 1096   ( 4197th )
@Andon_USA @KKaterina8 Јас мислам. Пешес луѓе ме имаат блокирано тука за банални расправии. Не ни беа вистински расправии. И за ставање лајк на погрешен твит/риплај сум попил пар блокови…
0ReTweets3Favorites·Details
@Viktor_Stevich Нема тоа, друже. Коке земеш пушка, пипка-трепка е. Ако ја фрлиш, одма си дезертер. Во услови на војна, тоа е најчесто кратка постапка. Особено во русија…
0ReTweets5Favorites·Details
@VladimirSmako @CinnamonGiraffe @MacaSJK Особено кога ќе се нафати на слатки работи, како мармалади и сл. Само на површината е и штити од понатамошно расипување.
0ReTweets5Favorites·Details
@Shushmula @MilaShila9 Ја ни тогаш
0ReTweets2Favorites·Details
@All_Illusions @Viktor_Stevich Не избегал од војна. Се преселил во друга држава. Не пишуј глупости, жити се.
0ReTweets1Favorites·Details
@Viktor_Stevich @All_Illusions Глупо прашање за сите пари
0ReTweets1Favorites·Details
@Kobayashee @VladimirSmako @CinnamonGiraffe @MacaSJK На мед само не се фаќа. На све друго, да. Мармалад, слатко итн. Шеќерот е храна за габите, патем
0ReTweets1Favorites·Details
@ovdecamil @nexta_tv Натрескам се обично користи за опијање. И то искључиво посесивно. Не знам шта си хтео да кажеш, ал свеједно…
0ReTweets1Favorites·Details
@ovdecamil @nexta_tv Ја читам, пишем и говорим српски од своје шесте године. Македонски годину дана раније. Нисам србин.
0ReTweets1Favorites·Details
@GTturbo16v Глупости…
0ReTweets0Favorites·Details
@HumoroidM @GTturbo16v Шо, не е така? Постоечките измислени ликови не ни имаат раса во описот. Се подразбирало дека се бели. Сега е друга реалност и тоа е. И како што никој не им брани да да измислат не-бели ликови, исто никој не може да им брани да бираат какви сакаат глумци за постоечките
0ReTweets0Favorites·Details
@Andon_USA @KKaterina8 Аше, парапов и да не набројувам. Не дека не погоди многу
0ReTweets0Favorites·Details
@All_Illusions @Viktor_Stevich Се преселил во друга држава. Нормална работа и секојдневна појава низ светов. Прашај наоколу
0ReTweets0Favorites·Details
@Kobayashee @VladimirSmako @CinnamonGiraffe @MacaSJK Ти мислиш на сол. Солта е извонреден конзерванс
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1☭ gaša gaston ☭gtturbo16v3
2The Templarandon_usa3
3Katerina Klimoskakkaterina83
4ƸӜƷall_illusions3
5Smakjovladimirsmako3
6ruff ruff bby 🦇cinnamongiraffe3
7Ракунhumoroidm2
8Shinji 🇺🇦 🇲🇰kobayashee2
9i999yi999y2
10Мијакотmijakott1