TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

#reach: 3597   ( 1132nd )
#followers: 707   ( 6476th )
Гневен сум за девојчето што почина во Битола заради тотално неписмен кадар. Неписмен партиски дегенерици, моронски кадар, излезен од шупакот на некој партиски дупеглавец. Господ нека и даде сила на родителите, а ти девојче ангелски крила. Овој свет тебе не те заслужува...
16ReTweets120Favorites·Details
Што да направам за да спречам наставник со очигледни психички проблеми да престане физички и психички да малтретира ученик (2 одд)
1. Да пријавам кај директор (пријавено, нема ефект)
2. Да пријавам во просветен инспекторат
3. Полиција
4. Да и ги искршам сите коски.
10ReTweets88Favorites·Details
Денес ми е забрането да твитам од жена ми. Мора да ја послушам 😅
3ReTweets15Favorites·Details
@SomeSpecial23 Јас сум целосно посветен на двете мои деца. Јас сум хемичар и со децава мои секогаш разговарам на тема природа, вселена, им објаснувам се што сум научил во животот од природните науки. Нормално, прилагодено за нивна возраст. Ама ова што се случува со образованието е срамота.
0ReTweets9Favorites·Details
@_MarinaJaksic Наставничките овде се врзани ко црева. Едната наставничка во класот била сведок на се, но само ќути и не сака да разговара со нас. На децата им се забрането мобилни телефони. Така да освен бојкот на настава и правење голема, не ми останува друго.
0ReTweets5Favorites·Details
@HarbinAmetaj Има сведоци. Тоа е доволен доказ. Ќе биде првин 3, пс после 4 у темница.
0ReTweets4Favorites·Details
@vortexlady14 На почеток на годината организиравме бојкот на настава, викнавме и медиум, имаше известување по порталите и ништо не се смени. Беше за друг проблем во школото, ама директорката остана ѓон.
0ReTweets4Favorites·Details
@NikolaKrstevs14 Жена е, не сакам да бидам насилен. Тоа е најлесно. Ми паѓа на памет да и го направам истото што и го прави на ќерка ми за да се осети беспомошна.
0ReTweets2Favorites·Details
@karulowsky @darkhour_seeker Ќе предложам, повеќе сме што сме засегнати
0ReTweets2Favorites·Details
@vortexlady14 Колективно ќе ги испишеме децата од школото, па нек остане класот со 4-5 деца.
0ReTweets2Favorites·Details
@vranistanska Ништо, роденден и е, па морам да ја слушам 😂
0ReTweets1Favorites·Details
@kafedzika @neon88tksk Можеш да замислиш мене како ми е. Се уште се контролирам иначе до сега затвор ќе лежев
0ReTweets1Favorites·Details
@gadz0 Пола клас е засегнат. Се договараме родителите како да постапиме
0ReTweets0Favorites·Details
@ibogovitelicno Сето ова е направено, но поединечно од повеќе родители. Ништо не се смени. Сега се организираме групно да пријавиме, па најверојатно пријава во полиција, па последно и бојкот. Ако ништо не успее, ќе ги испишеме 20 деца истовремено. Па ако им е арно така.
0ReTweets0Favorites·Details
@ibogovitelicno Сето тоа е во ред, размислувавме и натаму, но недовербата во правосудниот систем во оваа заробена држава е огромен. На крај ќе испадне ние да плаќаме и оштета.
0ReTweets0Favorites·Details
@neon88tksk Буткање од стол, стискање по лице, тегнење за коса, насилно држење отворена уста и бутање храна итн...
0ReTweets0Favorites·Details
5 people followed me // automatically checked by https://t.co/RZ9v1ZZSsz
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Џесикаvortexlady142
2Mirjanaibogovitelicno2
3ABREKADEBREnikolakrstevs141
4introvert ✸harbinametaj1
5Impetigogadz01
6Karulovskikarulowsky1
7AngryandTiredPersonadarkhour_seeker1
8SomeSpecial23somespecial231
9SnaaVraništanskavranistanska1
10Безг Решенsvtalalaj1