TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Brave_heart @qbraveheartq
#reach: 1210   ( 2098th )
#followers: 1209   ( 3642nd )
Засмрдени кромидосани магариња, ефтино шитнати на пр-от на сељачкото криминално крило на сдсм. Мизерии од луѓе што учествуваат во хајки и клевети против недолжни бранејќи заедничкиот ќар на сељачкото криминално крило на сдсм со вмро.
Мизерии сте сите што ја поганите Нора и слични
1ReTweets0Favorites·Details
Сељачкото криминално крило на сдсм и кривопаланечкиот џелат и прават јавна хајка и клевета на Нора Шаќири. На нејзино место назначуваат дел од претходната упраца разрешена заради неправилности.
Шо вмро? Кој го врати вмро?
0ReTweets3Favorites·Details
@crnmuskat @GPockov Заебанции за лаги, клевети и хајки против недолжни не постојат
0ReTweets1Favorites·Details
@GPockov @crnmuskat Ајде де. Ова го научи да го рецитираш кога му бараш репете на кривопаланечкиот кримос да му го дудлаш?
0ReTweets1Favorites·Details
@The_BB_ @bratot1 Многу лошо и неуспешно релативизирање на ситуацијата
0ReTweets1Favorites·Details
@The_BB_ @bratot1 Така де. Тие кои немаат корист од сељачкото криминално крило на сдсм и имаат интегритет се бунат за причината за разрешувањето и јавните хајки и клевети од страна на кривопаланечкиот кримос и ботовската машинерија.
0ReTweets1Favorites·Details
@The_BB_ @bratot1 Итекако е исто. Сите кои не им одговараат на сељачкото криминално крило под итна постапка на хајки и клевети од страна на кривопаланечкиот кримос и сељак ги разрешуваат и на нивно место ставаат инкриминиран вмро кадар
0ReTweets1Favorites·Details
@bratot1 @The_BB_ А така ли? Сега го изрелативизира со против и тенденциозност? Епа браво. Заради луѓе без интегритет и само за било каква корист ни е ваква државава и вмро владее
0ReTweets1Favorites·Details
@arthurgordonpy3 Оф.... а кој му отвори границите?
0ReTweets1Favorites·Details
Оставки денес
0ReTweets1Favorites·Details
@ddimkooooo Изборите сдсм ги изгуби поради криминалното сељачко крило кое не прелажа нас гласачите. Наместо да донеае владеење на право, донесе здружен криминал со вмро. Постапките на вецепремиерот за корупција, хајки и клевети само докажуваат дека сељачкото криминално крило на сдсм е вмро.
0ReTweets0Favorites·Details
@crnmuskat @GPockov Срам да ви е! Толку ли сте бедни со кешот од сељачкото криминално крило да учествувате во хајката и клеветата? Мизерија. После кој го врати вмро реално.
0ReTweets0Favorites·Details
@GPockov @crnmuskat Ајде бе. Вака кривопаланечкиот кримос ве учи да рецитирате дури му го дудлате?
0ReTweets0Favorites·Details
@GPockov @crnmuskat Еј бро, ај помири сам со себе дека мораш да му го дудлаш на кривопаланечкиот кримос поради која и да ти е причина за кои немаш оправдување. И помири се дека постојат луѓе со интегритет кои ќе ве пљукаат дудлачите и клеветниците кога наштетувате на невини.
0ReTweets0Favorites·Details
@GPockov @crnmuskat Ете така, во недостаток на аргументи. Позз го љупче додека му бараш репете
0ReTweets0Favorites·Details
@GPockov @crnmuskat Јас плачам или ти плачеш по кривопаланечкиот кримос? Мизеријо една. Ќе ти го мењаат сега, замарај се со себе на кого ќе му го дудлаш следен.
0ReTweets0Favorites·Details
Дудлачите на кривопаланечкиот кримос како ли ќе преживеат дури го бараат новиот на кој ќе му го дудлаат. На кого ли ќе му прават лаги, клевети и остали фекалии од поганите усти? Како ли ќе преживеат?
0ReTweets0Favorites·Details
@GPockov Фекалија си!
0ReTweets0Favorites·Details
@bratot1 @The_BB_ Се е исто ама не било исто, а?
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Поцков 🌖gpockov8
2Afus Alicrnmuskat7
3Бибиthe_bb_6
4Bratotbratot16
5Dimkoddimkooooo1
6Бредли Куперzmugalo1
7Duchess🏴‍(fictional character)arthurgordonpy31