TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Преспанец 🍎 @resencanecot
#reach: 133849   ( 8th )
#followers: 13629   ( 53rd )
#1
Во Македонија е:
▪Срамота да си сиромашен.
▪Срамота да носиш блузичка 2 пати.
▪Срамота да пиеш ефтина пијачка.
▪Срамота да се возиш со автобус.
▪Срамота да кажеш "Те сакам".
#ПростНарод
63ReTweets186Favorites·Details
#2
Готова си?
▪Да.
Излегуваме?
▪Да.
Ајде.
▪Само да мочам и одиме...
#Жена
63ReTweets170Favorites·Details
#3
Сите имаме влечено таму кај што пишувало "Туркај" барем еднаш.
57ReTweets135Favorites·Details
#4
На сликава солзи ми дојдоа...💛 https://t.co/RxHJ5INcoR
43ReTweets168Favorites·Details
#5
Паметниот попушта, напушта и никогаш не се враќа.
50ReTweets117Favorites·Details
#6
Небо..
Месечина..
Над Ресен..😍💛 https://t.co/pz8IyP7HeG
31ReTweets137Favorites·Details
#7
Човек во Македонија кога ќе види дете на пријател:
•Те слуша татко ти?
•Расти курето?
•Женска имаш?
•Петки имаш?
37ReTweets118Favorites·Details
#8
Што си во хороскоп?
▪Промашен случај.
33ReTweets126Favorites·Details
#9
Сите сме:
-Нечии деца..
-Нечија љубов..
-Нечиј сон.
43ReTweets92Favorites·Details
#10
Кај си брат?
▪Еве одам на предавање.
Нема предавање, бори се до крај!
▪WTF...
39ReTweets101Favorites·Details
#11
Моќта на природата.
#Преспа #убавина https://t.co/exBPPnowZv
36ReTweets99Favorites·Details
#12
Златно правило:
▪Изгуби го човек и ќе видиш колку ти значи.
39ReTweets86Favorites·Details
#13
Има личности што ги запознаваш случајно..
А остануваат засекогаш.
36ReTweets93Favorites·Details
#14
-Се смири со девојка ти?
▪Да
-И?
▪И сега сме другари..
30ReTweets105Favorites·Details
#15
Што ја означува пролетта?
-4 колоквиуми и 2 испити.
31ReTweets101Favorites·Details
#16
Сакаш да јадеме?
▪Имам дечко.
Остани гладна маму ти јебем.
35ReTweets87Favorites·Details
#17
▪Не поминува..
▪Не се лечи..
Само ние се навикнуваме.
35ReTweets84Favorites·Details
#18
Сакаш да се гушкаме или уште тераш инает?
35ReTweets76Favorites·Details
#19
Секој ден нека ви завршува со порака "Те сакам".. не знаеш кој ден е последен..🖤
32ReTweets84Favorites·Details
#20
3 клучни работи за успех:
▪Желба
▪Труд
▪Време
31ReTweets86Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Саре☠sare9334810387
2🌕🐺theyoungblood1678
3Mалечка_mimkaa_70
4cup of TEA_tejka_60
5Macedonianqueen👑iva2689169139
6Димоски Филипdimoz621
7Миноminomkd18
8Василица Прекраснаvasic3242622613
9Филозофотfirerot_12
10Тинка Минка💀topceglopce12