TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

𝙳𝚎𝚏𝚒𝚊𝚗𝚝 💊 O.N.E. 🐸 @skywardfire5000
#reach: 47865   ( 315th )
#followers: 1236   ( 3722nd )
@_forest_seeker_ "Don't plant palm trees infront of your fortress"
--Sun Tzu
244ReTweets9136Favorites·Details
Balkan nations on YouTube:
Fighting eachother which country is more black

Macedonians on their national TV: https://t.co/5AiSbckrM4
49ReTweets308Favorites·Details
Едвај чекам и НАТО да почне да мобилизира :))))))))) https://t.co/MEQmMwbgMD
29ReTweets100Favorites·Details
Не е страшно што Русија мобилизирала 300К.
Страшно е што се јавиле 800К и уште се јавуваат 😱
20ReTweets110Favorites·Details
Човекот што придонесе милиони македонци да имаат анксиозност ќе се борел против анксиозноста 🤡🤡🤡
12ReTweets78Favorites·Details
Едвај чекам поддржувачите на Северна да ги хичхајкаат накај Сталинград https://t.co/qSP8FonE5W
14ReTweets34Favorites·Details
Со ова темпо Русија можеби ќе ја освои Украина за едно 300 години. Значи не е борбата околу и за Украина, туку за нешто друго.
6ReTweets47Favorites·Details
Шпорет на плин да ти работи 24/7 цел месец без престан во 🇷🇺коштало 100 денари 🤣🤣🤣
6ReTweets45Favorites·Details
"Излези за Европска Македонија" e одличен soundtrack за Северодонците кога ќе ги праќаат зад Карпатите 😏
8ReTweets37Favorites·Details
Олеле кармата 🤣🤣🤣 https://t.co/V0yO8iziCx
9ReTweets30Favorites·Details
Ајдеееее толпата во Иpан што протестира против бурки неочекувано го сменила правецот и се упатила кон фабриката што произведува дpонови :)))))))
6ReTweets25Favorites·Details
"Зарем ќе дозволиме цената на храната, струјата и гасот да не спречат да бидеме горда членка на Нато?"
🇪🇺🇺🇸☝️😤
5ReTweets25Favorites·Details
Време е за нов градоначалник на Скопје! ☝️😤 https://t.co/1ntNLVxbN1
6ReTweets17Favorites·Details
Секое Цобе што фантазира дека автоматизацијата ќе го издигне човештвото на повисоко ниво, во реалност завршува со smart-фрижидер што не му се отвара вратата затоа што претходната вечер со друштво правел муабет за забранети теми https://t.co/POilhNJk1d
5ReTweets10Favorites·Details
Нема везе, љубоморат дека не се горда членка на Нато https://t.co/Fb8HsrNe3P
3ReTweets4Favorites·Details
Tisi za anexia, tisi za vojni da ima!!1!
*гласа за Нато, го товарат во воз и го праќаат на Источен фронт
4ReTweets9Favorites·Details
Дајте пример каде што 🇺🇸 "донирала" во некоја македонска институција која потоа не била докорумпирана до даска?

Како што викаат и самите тие: There is no free lunch.

#ДонациитеСеЗависност
2ReTweets13Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1The Keeper 🔱moskopole5
2Dimkoddimkooooo1
3Ϲⲉⲣⲇⲁ̀ⲣѿ 🇾🇪🇸🇾🇱🇧🇵🇸🇧🇾🇦🇲🇮🇷🇰🇵🇻🇳🇪🇭serdar_martoloz1