TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

од 2009-09-07 до 2009-09-13

Ако ја казните Семениа ќе има трета светска војна

Вечер - 13.09.2009

Макхенкеси Стофил, министерот за спорт во владата на Јужноафриканската република, со тешки зборови и се закани на Меѓународната атлетска федерација (ИААФ), во ...

Златната Семенја е хермафродит!

Време

Светската шампионка е хермафродит?

Вест

Кастер Семенија е хермафродит

Селотејп

Кастер Семенија е хермафродит?

А1

Оn.net ЗаЗабава Алсат-М Спортски Здраво Кирилица Вечер Вест

15 поврзани вести »