TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2010-04-05 - 2010-04-11

Македонија - Ромите сакаат подобар живот

Време - 09.04.2010

Валентина Стојанчевска Ромската заедница живее во мизерија и во сиромаштија, децата просат и се надвор од образовниот систем, нивната здравствена состојба е ...

Декада на Ромите

Р.С.Европа

Ромите во Македонија живеат во мизерија и сиромаштија

А1

Како живеат ромите во Македонија

А1

Македонските Роми - делумно задоволни

BBC

Канал5 Дневник Утрински Deutsche Welle Форум Форум Inpress Макфакс

37 поврзани вести »