TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2010-06-07 - 2010-06-13

Во Велес затворени 47 –те Рацинови средби

Алфа - 13.06.2010

На сцената на амфитеатарот на Младинскиот парк во Велес синоќа свечено беа врачени Рациновото признание за 2010 на Братислав Ташковски за романот „Кафез од гревови“ и на Почесното Рациново признание ...

Завршија Рациновите средби-едни од најслабите досега

А1

Со признанија за лауреатите завршија Рациновите средби

Канал5

Рацин е нашата судбина и песна

Утрински

Рацин останува поет на минатото, сегашноста и иднината

Форум

Макфакс Сител Н.Македонија МРТ Алфа Сител Форум Кирилица

28 поврзани вести »