TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2019-10-21 - 2019-10-27

Нема алтернатива за членството во ЕУ, регионален самит за потврда на евроинтеграцијата на Западен Балкан

24 Вести - 27.10.2019

Нема алтернатива за членството во Европска унија и земјите од Западен Балкан треба да одржат Самит на кој ќе се отфрлат идеите за алтернативи за евроинтеграцијата, порача вчера од Тирана претседателот Стево Пендаровски.

Нема алтернатива за членството во ЕУ, регионален самит за потврда на евроинтеграцијата на Западен Балкан

Сител

Нема алтернатива за членството во ЕУ, регионален самит за потврда на евроинтеграцијата на Западен Балкан

Нетпрес

Нема алтернатива за членството во ЕУ, регионален самит за потврда на евроинтеграцијата на Западен Балкан

Слободен Печат

Пендаровски: Патот е членството во ЕУ, нема алтернатива

Р.С.Европа

Независен Press24 Нетпрес еМагазин Локално Локално Денешен Вечер Прес

213 поврзани вести »