TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2020-06-08 - 2020-06-14

МЗ : И по вонредната состојба, продолжуваат да важат мерките со кои одредени категории граѓани се ослободуваат од ...

Канал5 - 13.06.2020

Министерството за здравство информира дека Владата заклучи дека и по завршување на вонредната состојба ќе продолжат да важат мерките со кои се ослободуваат од работни обврски одредени категории на граѓани.

И по вонредната состојбата, остануваат мерките за ослободување од работна на бремените, хринично болните и родители на деца до 10 години

Телма

И по вонредната состојба, остануваат мерките за ослободување од работа на одредена група граѓани

Фокус

И по вонредната состојба, продолжуваат да важат мерките со кои одредени категории граѓани се ослободуваат од работа

Алсат-М

И по вонредната состојба, одредени категории граѓани ќе бидат ослободени од работа

Макфакс

+инфо Сител Press24 Слободен Печат Кајгана Курир Нова ТВ МКД

49 поврзани вести »