TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Во Норвешка отворен првиот подводен ресторан во Европа

MTM - 23.03.2019

Европа го доби својот прв подводен ресторан, и тоа на северноатлантскиот јужен брег на Норвешка. Ресторанот „Андер” (во превод „под" како збор-предлог), на своите гости им нуди прилика – додека вечераат, да уживаат во панорамската глетка во ...

Првиот подводен ресторан во Европа: Еден оброк изнесува колку кирија за стан во Скопје

Локално - 22.03.2019

Европа оваа недела го доби својот прв подводен ресторан на северноатлантскиот брег на Норвешка, во кој за оброк треба да издвоите помеѓу 200 и 400 евра, а за резервации се чека и до шест месеци.

ВИДЕО: Во Норвешка отворен првиот подводен ресторан во Европа

А1 On - 23.03.2019

Европа го доби својот прв подводен ресторан, и тоа на северноатлантскиот јужен брег на Норвешка. Ресторанот „Андер” (во превод „под“ како збор-предлог), на своите гости им нуди прилика – додека вечераат, да уживаат во панорамската глетка во ...

(ФОТО галерија) Отворен е првиот подводен ресторан во Европа: Високи цени за необичното доживување!

Екран - 23.03.2019

Единственото искуство на уживање во оброкот во ресторанот од пет и пол метри под површината е веќе многу барано. Овој ресторан со капацитет од околу 40 луѓе ќе го има своето свечено отворање кон почетокот на април, а веќе има над илјада онлајн ...

Во Норвешка отворен првиот подводен ресторан во Европа (видео)

Локално - 24.03.2019

Европа го доби својот прв подводен ресторан, и тоа на северноатлантскиот јужен брег на Норвешка. Ресторанот „Андер” (во превод „под“ како збор-предлог), на своите гости им нуди прилика – додека вечераат, да уживаат во панорамската глетка во ...