Цитатите на Катица Јанева: „Подобро помеѓу празни ѕидови, отколку помеѓу празни луѓе“
Додека специјалната јавна обвинителка Катица Јанева го исполнува етерот со нејзиниот молк и речиси и да нема ниту една информација за тоа каде е таа во моментов ( освен оваа ), во нејзино име по нешто зборува нејзиниот личен Фејсбук профил и мудрите ...
365 - пред: 22 мин
90 вести
МНР отвори СОС линија за граѓаните во странство
Министерството за надворешни работи отвори директна линија на која граѓаните кои се во странство ќе можат да пријават случаи за кои сметаат дека се итни, како останување без патни исправи, сообраќајна или друг вид несреќа, смртен случај, елементарни ...
Телма - тукушто објавено
19 вести
Инспекторот Илиевски поднесе прекршочна пријава против ДУТ и ректорот Амети
Просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски поднесе прекршочна пријава против Државниот универзитет во Тетово и ректорот Вулнет Амети. Илиевски вели дека при редовниот инспекциски надзор утврдил дека тројца државни функционери - министерот за образование и ...
Сител - пред: 2 часа
28 вести
Котлар: Наместо да се извини, Заев дава недоделкана изјава
Професорката Наташа Котлар експресно реагираше на Фејсбук статусот на премиерот Зоран Заев кој за изјавата на грчка ТВ Алфа вели дека била реакција на „ „злоупотребата на историјата во политички цели“ во изминативе 10-11 години… „ Писаниево е лика и ...
Expres - пред: 40 мин
38 вести