TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Макфакс - 14.11.2020

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, ...

Да останеме обединети!

Н.Македонија - 14.11.2020

Радувај се Македонијо! Големиот сон стана јаве. Гордо и со крената глава слави го огромниот успех што го постигнаа нашите фудбалски миленици, новите спортски херои на Македонија. Оти она што го заслужуваме, тоа и го зедовме.

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Вечер - 14.11.2020

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, ...

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Опсервер - 14.11.2020

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, ...

Единствена Македонија до фудбалерите: Паричната награда за вас е навредлива и непотребна, донирајте ги парите за ...

Скопје1 - 14.11.2020

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра.

Единствена Македонија до фудбалерите: Паричната награда за вас е навредлива, донирајте ги парите за медицинските лица

А1 On - 14.11.2020

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, ...

Единствена Македонија до фудбалерите: Паричната награда за вас е навредлива и непотребна, донирајте ги парите за ...

Мак. Весник - 14.11.2020

Но, владата заборава дека овој голем фудбалски успех не е прашање на пари туку е национална гордост за Македонија и дека овие средства за фудбалерите не се некоја сатисфакција бидејќи имаат убави годишни плати со играњето во странски клубови.

Бачев до фудбалерите: Не го прифаќајте понижувањето, донирајте ги парите од Владата

365 - 14.11.2020

„Владата во Скопје, тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра.