TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Македонија-Блокира: Повик за неизлегување на претседателските избори

MakPress - 04.04.2019

Во име на „Македонија-Блокира„ причините за бојкот ги изнесоа Ристо Мијаковски од „Преродба“, Марјан Камиловски од Македонското конзервативно движење и Јанко Бачев од Единствена Македонија.

„Македонија-Блокира: Повик за неизлегување на претседателските избори

Опсервер - 04.04.2019

Во име на „Македонија-Блокира„ причините за бојкот ги изнесоа Ристо Мијаковски од „Преродба“, Марјан Камиловски од Македонското конзервативно движење и Јанко Бачев од Единствена Македонија.