TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лавров за војната: Ќе трае се додека им треба на Американците!

Фокус - 17.05.2023

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека војната во Украина може да заврши „кога САД ќе ги напуштат своите сојузници, исто како што тоа го направи во Авганистан“.

Лавров: Војната може да заврши кога Америка ќе ги напушти сојузниците како во Авганистан

А1 On - 17.05.2023

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров изјави денеска дека војната во Украина може да заврши „кога Америка ќе ги напушти своите сојузници, исто како што направи во Авганистан“.

Лавров: Америка во одреден момент може да го напушти раководството во Киев

Кумановски м. - 17.05.2023

Кризата во Украина може да заврши со напуштање на САД од сегашното раководство на Киев кога тоа веќе нема да биде потребно, изјави рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров. – САД го напуштија авганистанското раководство, на кое се ...

Лавров: Војната може да заврши кога САД ќе ги напуштат своите сојузници

Макфакс - 17.05.2023

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров изјави дека војната во Украина може да заврши „кога САД ќе ги напуштат своите сојузници, исто како што тоа го направиле во Авганистан“. Како што јави руската режимска новинска агенција Тас, Лавров ...

Лавров: Војната може да заврши кога САД ќе ги напуштат своите сојузници

MTM - 17.05.2023

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров изјави дека војната во Украина може да заврши „кога САД ќе ги напуштат своите сојузници, исто како што тоа го направиле во Авганистан“. Како што јави руската режимска новинска агенција Тас, Лавров ...

Лавров: Војната може да заврши кога САД ќе ги напуштат своите сојузници

МКД - 17.05.2023

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров изјави денеска дека војната во Украина може да заврши „кога Америка ќе ги напушти своите сојузници, исто како што направи во Авганистан“.

Војната во Украина ќе заврши кога САД ќе ги напуштат своите сојузници, рече Лавров

Н.Македонија - 17.05.2023

Рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, изјави дека војната во Украина може да заврши „кога САД ќе ги напуштат своите сојузници, исто како што тоа го направиле во Авганистан“.

Лавров откри кога би можела да заврши војната во Украина

Локално - 17.05.2023

Министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров, денеска изјави дека војната во Украина може да заврши „кога Америка ќе ги напушти своите сојузници, исто како што тоа го направи во Авганистан“.

Лавров: Војната може да заврши кога САД ќе ги напуштат своите сојузници

Точка - 17.05.2023

Рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, изјави дека војната во Украина може да заврши „кога САД ќе ги напуштат своите сојузници, исто како што тоа го направиле во Авганистан“.