TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Њујорк Тајмс“: Американските разузнавачи веруваат дека нападот со дронови врз Кремљ можеби го извршиле Украинци

Независен - 25.05.2023

Американските разузнавачки агенции не знаат точно кој го извршил нападот со беспилотно летало врз Кремљ во Москва овој месец, но укажуваат дека тој би можел да биде дел од серијата тајни акции со кои управуваат тајните служби на Украина, пишува ...

Њујорк Тајмс: Американските разузнавачи тврдат дека Украина стои зад нападот со дронови на Кремљ

Точка - 25.05.2023

До прелиминарната проценка дошле делумно преку пресретнати комуникации. Американски официјални лица тврдат дека една од украинските разузнавачки единици веројатно стои зад нападот со беспилотно летало на 3 мај врз Кремљ, што претставува најново во ...

„Њујорк Тајмс“: Американските разузнавачки агенции веруваат дека нападот со беспилотно летало врз Кремљ можеле да го ...

24Инфо - 25.05.2023

Американските разузнавачки агенции не знаат точно кој го извршил нападот со беспилотно летало врз Кремљ во Москва овој месец, но укажуваат дека тој би можел да биде дел од серијата тајни акции со кои управуваат тајните служби на Украина, пишува ...

„Њујорк Тајмс“: Американските разузнавачки агенции веруваат дека нападот со беспилотно летало врз Кремљ можеле да го ...

24 Вести - 25.05.2023

Американските разузнавачки агенции не знаат точно кој го извршил нападот со беспилотно летало врз Кремљ во Москва овој месец, но укажуваат дека тој би можел да биде дел од серијата тајни акции со кои управуваат тајните служби на Украина, пишува ...

„Њујорк Тајмс“: Американските разузнавачки агенции веруваат дека нападот со беспилотно летало врз Кремљ можеле да го ...

Опсервер - 25.05.2023

Американските разузнавачки агенции не знаат точно кој го извршил нападот со беспилотно летало врз Кремљ во Москва овој месец, но укажуваат дека тој би можел да биде дел од серијата тајни акции со кои управуваат тајните служби на Украина, пишува ...

Њујорк Тајмс“: Американските разузнавачки агенции веруваат дека нападот со беспилотно летало врз Кремљ можеле да го ...

Либертас - 25.05.2023

Американските разузнавачки агенции не знаат точно кој го извршил нападот со беспилотно летало врз Кремљ во Москва овој месец, но укажуваат дека тој би можел да биде дел од серијата тајни акции со кои управуваат тајните служби на Украина, пишува ...