TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласат за „персона нон грата“

Макфакс - 15.11.2020

Партијата Едиснтвена Македонија, смета дека претставниците на бугарската Влада, Екатерина Захариева, Красимир Каракачанов и Андреј Ковачев, треба да бидат прогласени за непожени личности – „персона нон грата“, поради секојдневни провокации кон ...

Единствена Македонија: Македонските јаничари Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласаат за persona non grata во ...

Мак. Весник - 15.11.2020

За Единствена Македонија нема дилема. Недозволиво е Захариева, Каракачанов и Ковачев од центрите на ЕУ каде се вели дека владее правото, правдата и слободата, да испраќаат отворена закана и негирање на Македонците.

Единствена Македонија: Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласат за „персона нон грата“

Опсервер - 15.11.2020

Партијата Едиснтвена Македонија, смета дека претставниците на бугарската Влада, Екатерина Захариева, Красимир Каракачанов и Андреј Ковачев, треба да бидат прогласени за непожени личности – „персона нон грата“, поради секојдневни провокации кон ...

Единствена Македонија: Македонските јаничари Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласаат за persona non grata во ...

Скопје1 - 15.11.2020

Македонската држава и Македонскиот народ, секојдневно по европските престолнини се изложени со груби, во основа антимакедонски провокации за негација на македонската државност, нација, историја и јазик од страна на Екатерина Захариева, Красимир ...

Единствена Македонија: Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласат за „персона нон грата“

Точка - 15.11.2020

Партијата Едиснтвена Македонија, смета дека претставниците на бугарската Влада, Екатерина Захариева, Красимир Каракачанов и Андреј Ковачев, треба да бидат прогласени за непожени личности – „персона нон грата“, поради секојдневни провокации кон ...

Единствена Македонија: Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласат за „персона нон грата“

Вечер - 15.11.2020

Партијата Едиснтвена Македонија, смета дека претставниците на бугарската Влада, Екатерина Захариева, Красимир Каракачанов и Андреј Ковачев, треба да бидат прогласени за непожени личности – „персона нон грата“, поради секојдневни провокации кон ...

Единствена Македонија: Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласаат за „персона нон грата“

А1 On - 15.11.2020

Партијата Едиснтвена Македонија, смета дека претставниците на бугарската Влада, Екатерина Захариева, Красимир Каракачанов и Андреј Ковачев, треба да бидат прогласени за непожени личности – „персона нон грата“, поради секојдневни провокации кон ...

Единствена Македонија: Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласат за „персона нон грата“

24Инфо - 15.11.2020

Партијата Едиснтвена Македонија, смета дека претставниците на бугарската Влада, Екатерина Захариева, Красимир Каракачанов и Андреј Ковачев, треба да бидат прогласени за непожени личности – „персона нон грата“, поради секојдневни провокации кон ...

Единствена Македонија: Захариева, Каракачанов и Ковачев да се прогласат за „персона нон грата“

Н.Македонија - 15.11.2020

Партијата Единтвена Македонија, смета дека претставниците на бугарската Влада, Екатерина Захариева, Красимир Каракачанов и Андреј Ковачев, треба да бидат прогласени за непожени личности – „персона нон грата“, поради секојдневни провокации кон ...