TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Тоби“ утре премиерно во Театарот за деца и младинци

Канал5 - 03.04.2018

Во Театарот за деца и младинци-Скопје утревечер премиерно ќе биде изведена куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек. Адаптацијата на текстот и режијата е на Драгослав Тодоровиќ од Белград.

Театар за деца и младинци ја подготвува куклената претставата „Тоби“ по текст на Флоријан Зденек

Република - 02.04.2018

Театарот за деца и младинци подготвува премиерна изведба на детската куклена претставата „Тоби “ по текст на Флоријан Зденек, а во адаптација на текст и режија на Драгослав Тодоровиќ. Овој пат „Театарот за деца и младинци“ подготвува навистина ...

(ФОТО/ВИДЕО) Премиера на „Тоби“ во Театар за деца и младинци

Независен - 03.04.2018

Во Театарот за деца и младинци-Скопје утревечер премиерно ќе биде изведена куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек. Адаптацијата на текстот и режијата е на Драгослав Тодоровиќ од Белград.

Премиера на куклената претстава „Тоби“

Сител - 03.04.2018

Во Театарот за деца и младинци-Скопје вечер премиерно ќе биде изведена куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек. Адаптацијата на текстот и режијата е на Драгослав Тодоровиќ од Белград.

Премиера на куклената претстава „Тоби“

А1 On - 03.04.2018

Во Театарот за деца и младинци-Скопје вечер премиерно ќе биде изведена куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек. Адаптацијата на текстот и режијата е на Драгослав Тодоровиќ од Белград.

Жирафа и слон во вистинска големина на сцената на Театар за деца и младинци (фото+видео)

Република - 03.04.2018

Кукли во форма на жирафа и слон во вистинска големина ќе има на сцената на Театарот за деца и младинци-Скопје кој утревечер премиерно ќе ја изведе куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек.

Кукли во форма на жирафа и слон во вистинска големина ќе има на сцената на Театарот за деца и младинци

Скопје инфо - 03.04.2018

Кукли во форма на жирафа и слон во вистинска големина ќе има на сцената на Театарот за деца и младинци-Скопје кој утревечер премиерно ќе ја изведе куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек.

Куклената претстава „Тоби“ утре во Театарот за деца и младинци

Локално - 03.04.2018

Во Театарот за деца и младинци-Скопје утревечер премиерно ќе биде изведена куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек. Адаптацијата на текстот и режијата е на Драгослав Тодоровиќ од Белград.

Премиера на куклената претстава „Тоби“

CivilMedia - 04.04.2018

Во Театарот за деца и младинци-Скопје вечер премиерно ќе биде изведена куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек. Адаптацијата на текстот и режијата е на Драгослав Тодоровиќ од Белград.

Премиера на куклената претстава „Тоби“ во Театар за деца и младинци

Република - 04.04.2018

Во Театарот за деца и младинци-Скопје вечерва во 19 часот премиерно ќе биде изведена куклената претстава „Тоби“ според текст на Флоријан Зденек. Адаптацијата на текстот и режијата е на Драгослав Тодоровиќ од Белград.