TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Арсовска: За 82 дена ќе ги исчистиме сите диви депонии во Скопје

Press24 - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет што никнува насекаде, вели кандидатката за градоначалник на Скопје, поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Арсовска. Поради ваквата состојба, таа се обврза дека чистењето на депониите ќе биде ...

Стојановски: Шилегов тврди и лаже дека немало депонии во Скопје и Сарај, фотографиите го демантираат!

Курир - 10.10.2021

Петре Шилегов кој е во заминување тврди и лаже дека немало депонии во Скопје и Сарај. Епа еве ги,и тоа масовни депонии, пишува на својата Фејсбук страница Мартин Стојановски од ВМРО-ДПМНЕ.

Арсовска: Скопје тоне во диви депонии,некој не сака да се исчистени,ќе ги исчистиме за 82 дена

Канал5 - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет и во депонии што никнуваат насекаде. Денеска, при посета на Матка и Езерото Треска наидовме на две диви депонии кои некој не сака да ги види, а уште помалку да ги исчисти, објави на ...

Арсовска: Скопје тоне во диви депонии, некој не сака да бидат исчистени, но ние ќе ги исчистиме за 82 дена

Курир - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет и во депонии што никнуваат насекаде. Денеска, при посета на Матка и Езерото Треска наидовме на две диви депонии кои некој не сака да ги види, а уште помалку да ги исчисти, објави на ...

Арсовска: Ќе ги исчистиме сите депонии за точно 82 дена и ќе го ревитализираме просторот

Lider - 10.10.2021

Денеска, при посета на Матка и Езерото Треска наидовме на две диви депонии кои некој не сака да ги види, а уште помалку да ги исчисти, објави на социјалната мрежа кандидатката за градоначалник, Данела Арсовска.

Арсовска: Скопје тоне во диви депонии, некој не сака да бидат исчистени

Република - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет и во депонии што никнуваат насекаде. Денеска, при посета на Матка и Езерото Треска наидовме на две диви депонии кои некој не сака да ги види, а уште помалку да ги исчисти, објави на ...

За 82 дена ќе бидат исчистени дивите депонии во Скопје, ветува Арсовска

МКД - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет и во депонии што никнуваат насекаде. Денеска, при посета на Матка и Езерото Треска наидовме на две диви депонии кои некој не сака да ги види, а уште помалку да ги исчисти, објави на ...

Арсовска: Скопје тоне во диви депонии, некој не сака да бидат исчистени, но ние ќе ги исчистиме за 82 дена

Нетпрес - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет и во депонии што никнуваат насекаде. Денеска, при посета на Матка и Езерото Треска наидовме на две диви депонии кои некој не сака да ги види, а уште помалку да ги исчисти, објави на ...

Арсовска ќе ги исчисти дивите депонии за 82 дена

Локално - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет и во депонии што никнуваат насекаде. Денеска, при посета на Матка и Езерото Треска наидовме на две диви депонии кои некој не сака да ги види, а уште помалку да ги исчисти, објави на ...

Скопје тоне во диви депонии, некој не сака да бидат исчистени, но ние ќе ги исчистиме за 82 дена

Опсервер - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет и во депонии што никнуваат насекаде. Денеска, при посета на Матка и Езерото Треска наидовме на две диви депонии кои некој не сака да ги види, а уште помалку да ги исчисти, објави на ...

Арсовска: За 82 дена ќе ги исчистиме сите диви депонии во Скопје

MTM - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет што никнува насекаде, вели кандидатката за градоначалник на Скопје, поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Арсовска. Поради ваквата состојба, таа се обврза дека чистењето на депониите ќе биде ...

СКОПЈЕ ТОНЕ ВО ДИВИ ДЕПОНИИ Арсовска ќе ги исчисти за 82 дена

+инфо - 10.10.2021

Чистењето на градот и околината од дивите депонии е еден од приоритети на Програмата на Данела Арсовска, За модерно Скопје. Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет и во депонии што никнуваат насекаде.

Арсовска: За 82 дена ќе ги исчистиме сите диви депонии во Скопје

Centar - 10.10.2021

Диви депонии има во секое населено место, градот тоне во смет што никнува насекаде, вели кандидатката за градоначалник на Скопје, поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Арсовска. Поради ваквата состојба, таа се обврза дека чистењето на депониите ќе биде ...

Арсовска: Скопје се дави во смет и диви депонии

Курир - 10.10.2021

Независниот кандидат за градоначалник Данела Арсовска на својот Фејсбук профил објави фотографии од диви дипонии ширум Скопје. -Скопје се дави во смет и диви депонии, кои некој не сака да ги види.

Петровска: Против дивата депонија во Јурумлери

Канал5 - 10.10.2021

Кандидатката за градоначалник на Град Скопје од „Зелен хуман град" Ана Петровска, пред граѓаните на општина Гази Баба најави борба против дивата депонија во Јурумлери. – Има решение и тоа е заедничка работа на Градот Скопје, општина Гази Баба и ЈП ...

Петровска: Против дивата депонија во Јурумлери

Сител - 10.10.2021

Кандидатката за градоначалник на Град Скопје од „Зелен хуман град“ Ана Петровска, пред граѓаните на општина Гази Баба најави борба против дивата депонија во Јурумлери. – Има решение и тоа е заедничка работа на Градот Скопје, општина Гази Баба и ЈП ...

Скопјани го бранат својот град, посочи Петровска од скоспка депонија

Скопје1 - 10.10.2021

Граѓаните на Гази Баба заедно со Ана Петровска се борат против дивата депонија Јурумлери, која е една од многуте покрај Вардар. „Таа се прави со знаење на општината Гази Баба, која наместо да ја исчисти, самата фрла отпад, за да не плати прописно ...

Петровска: Наместо да ја исчисти, општина Гази Баба сама фрла отпад во дивата депонија Јурумлери

Локално - 10.10.2021

Граѓаните на Гази Баба заедно со кандидатката за градоначалник Ана Петровска ќе се борат против дивата депонија Јурумлери, која е една од многуте покрај Вардар, велат од нејзиниот штаб. „Таа се прави со знаење на општината Гази Баба, која наместо да ...

Ана Петровска: Против дивата депонија во Јурумлери

Република - 10.10.2021

Скопјани го бранат својот град! Граѓаните на Гази Баба заедно со Ана Петровска се борат против дивата депонија Јурумлери, која е една од многуте покрај Вардар. Таа се прави со знаење на општината Гази Баба, која наместо да ја исчисти, самата фрла ...

Петровска: Скопјани го бранат својот град, против дивата депонија во Јурумлери

MTM - 10.10.2021

Граѓаните на Гази Баба заедно со Ана Петровска се борат против дивата депонија Јурумлери, која е една од многуте покрај Вардар. Таа се прави со знаење на општината Гази Баба, која наместо да ја исчисти, самата фрла отпад, за да не плати прописно ...

Петровска обвини дека Гази Баба место да да ја исчисти, сама фрла отпад во депонијата Јурумлери

Независен - 10.10.2021

Граѓаните на Гази Баба заедно со Ана Петровска се борат против дивата депонија Јурумлери, која е една од многуте покрај Вардар. Таа се прави со знаење на општината Гази Баба, која наместо да ја исчисти, самата фрла отпад, за да не плати прописно ...

Грдото лице на Скопје: Петровска ја покажа дивата депонија Јурумлери со талог од септички јами

Скопско Ехо - 10.10.2021

Кандидатката за градоначалничка на Скопје од граѓанската иницијатива Зелен хуман град, Ана Петровска ја посочи дивата депонија Јурумлери, една од многуте покрај Вардар, дека се прави со знаење на општината Гази Баба.

Петровска: Против дивата депонија во Јурумлери

MakPress - 10.10.2021

Скопјани го бранат својот град! Граѓаните на Гази Баба заедно со Ана Петровска се борат против дивата депонија Јурумлери, која е една од многуте покрај Вардар. Таа се прави со знаење на општината Гази Баба, која наместо да ја исчисти, самата фрла ...