TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откриени тајни воени планови на САД за Украина, Пентагон истражува

А1 On - 07.04.2023

Оваа недела на социјалните мрежи беа објавени тајни воени документи со детали за плановите на САД и НАТО за зајакнување на украинската војска пред планираната офанзива против руските сили, потврдија за Њујорк Тајмс високи претставници на ...

Објавени на интернет тајни американски документи за воен план во Украина

Слободен Печат - 07.04.2023

Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.

Во јавноста протекоа тајни планови на САД и НАТО за Украина

Локално - 07.04.2023

Оваа недела на социјалните мрежи се појавија доверливи воени документи со тајни планови на САД и НАТО за зајакнување на украинската армија во пресрет на планираната контраофанзива против руските сили.

Тајни американски документи за воен план во Украина се објавени на интернет

Независен - 07.04.2023

Њујорк- Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.

Њујорк тајмс: Тајни американски документи за воен план во Украина се објавени на интернет

Опсервер - 07.04.2023

Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.

Њујорк тајмс: Тајни американски документи за воен план во Украина се објавени на интернет

Курир - 07.04.2023

Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.

Њујорк тајмс: Тајни американски документи за воен план во Украина се објавени на интернет

24Инфо - 07.04.2023

Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.

Протекоа тајни воени планови на САД за Украина, Пентагон истражува кој ги објавил

Макфакс - 07.04.2023

Оваа недела на социјалните мрежи беа објавени ТАЈНИ воени документи со детали за плановите на САД и НАТО за зајакнување на украинската војска пред планираната офанзива против руските сили, потврдија за Њујорк Тајмс високи претставници на ...

Протекоа тајни воени планови на САД за Украина, Пентагон истражува кој ги објавил

MTM - 07.04.2023

На социјалните мрежи беа објавени тајни воени документи со детали за плановите на САД и НАТО за зајакнување на украинската војска пред планираната офанзива против руските сили, потврдија за „Њујорк Тајмс“ високи претставници на администрацијата на ...

Протекоа тајни воени планови на САД за Украина, Пентагон истражува кој ги објавил

24Инфо - 07.04.2023

Оваа недела на социјалните мрежи беа објавени ТАЈНИ воени документи со детали за плановите на САД и НАТО за зајакнување на украинската војска пред планираната офанзива против руските сили, потврдија за Њујорк Тајмс високи претставници на ...

Протекоа тајни воени планови на САД за Украина, Пентагон истражува кој ги објавил

Точка - 07.04.2023

На социјалните мрежи беа објавени тајни воени документи со детали за плановите на САД и НАТО за зајакнување на украинската војска пред планираната офанзива против руските сили, потврдија за „Њујорк Тајмс“ високи претставници на администрацијата на ...

Протекувањето на тајните планови за Украина го стави Пентагон на штрек

Н.Македонија - 07.04.2023

На социјалните мрежи беа објавени тајни воени документи со детали за плановите на САД и НАТО за зајакнување на украинската војска пред планираната офанзива против руските сили, потврдија за „Њујорк Тајмс“ високи претставници на администрацијата на ...

ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВОЕН ПЛАН НА САД ЗА УКРАИНА ОБЕЛОДЕНЕТИ НА ИНТЕРНЕТ Пентагон ги проценува штетите

+инфо - 07.04.2023

Еден од документите ги сумира распоредот за обука на 12 украински борбени бригади и се вели дека девет од нив биле обучени од силите на САД и НАТО и дека им се потребни 250 тенкови и повеќе од 350 механизирани возила.

Њујорк тајмс: Тајни американски документи за воен план во Украина се објавени на интернет

24 Вести - 07.04.2023

Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.

Њујорк тајмс: Тајни американски документи за воен план во Украина се објавени на интернет

Либертас - 07.04.2023

Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.

Њујорк тајмс: Тајни американски документи за воен план во Украина се објавени на интернет

Канал5 - 07.04.2023

Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.

Тајни американски документи за воен план во Украина се објавени на интернет, објави Њујорк Тајмс

Нетпрес - 07.04.2023

Тајни документи со детали за плановите на САД и НАТО да помогнат во подготовката на Украина за пролетна офанзива против Русија се објавени на платформи на социјалните мрежи, објави Њујорк Тајмс.