TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: За која интеграција во ЕУ, кое немање алтернатива и за кои европски вредности зборува СДСМ

Макфакс - 04.06.2023

Цел месец партијата СДСМ повторува исто соопштение за наводен избор меѓу интеграција во ЕУ или изолација, за наводни европски вредности и маводно немање друга алтернатива за иднината на земјата, соопшти денес Единствена Македонија.

Единствена Македонија: За која интеграција во ЕУ, кое немање алтернатива и за кои европски вредности зборува СДСМ?

Кајгана - 04.06.2023

Цел месец партијата СДСМ повторува исто соопштение за наводен избор меѓу интеграција во ЕУ или изолација, за наводни европски вредности и наводно немање друга алтернатива за иднината на земјата, соопшти денес Единствена Македонија.

Единствена Македонија: За која интеграција во ЕУ, кое немање алтернатива и за кои европски вредности зборува СДСМ

Press24 - 04.06.2023

Цел месец партијата СДСМ повторува исто соопштение за наводен избор меѓу интеграција во ЕУ или изолација, за наводни европски вредности и маводно немање друга алтернатива за иднината на земјата, соопшти денес Единствена Македонија.