TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бочварски очекува автопатот Кичево – Охрид да се заврши идната година

OhridNews - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.

Бочварски очекува автопатите Петровец–Катланово и Кичево–Охрид да се завршат идната година

Канал5 - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.

Бочварски очекува автопатите Петровец – Катланово и Кичево – Охрид да се завршат идната година

Опсервер - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.

Бочваровски: Автопатите Петровец – Катланово и Кичево – Охрид да се завршат идната година

Press24 - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.

Бочварски очекува автопатите Петровец – Катланово и Кичево – Охрид да се завршат идната година

Република - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.

Бочварски очекува автопатите Петровец – Катланово и Кичево – Охрид да се завршат идната година

Независен - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.

Бочварски очекува автопатите Петровец – Катланово и Кичево – Охрид да се завршат идната година

Lider - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.

Бочварски очекува автопатите Петровец – Катланово и Кичево – Охрид да се завршат идната година

Сител - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.

Бочварски очекува автопатите Петровец – Катланово и Кичево – Охрид да се завршат идната година

Бриф - 16.12.2022

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево – Охрид да се заврши во предвидениот рок до 31 декември идната година.