TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВЛАДИМИР ПУТИН СЛАВИ РОДЕНДЕН: Шефот на Русија наполни 68 години и еве како ќе го помине овој посебен ден

Магазин - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин денес го слави 68-от роденден. Портпаролот на Кремлј Дмитриј Песков изјави дека рускиот претседател ќе биде на работа утрово. Рускиот лидер ќе се занимава со внатрешни работи и ќе има меѓународни телефонски ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

Опсервер - 07.10.2020

– Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз ...

Владимир Путин слави роденден - познато и како ќе го прослави

Press24 - 07.10.2020

Претседателот на Русија Владимир Путин денеска го слави 68. роденден. Портпаролот на Кремљ Дмитриј Песков изјавил дека рускиот претседател денеска претпладне, ќе биде на работното место. Рускиот лидер ќе се занимава со внатрешни работи и ќе има ...

Путин го слави својот 68. роденден: Верувам во можностa да ја променам судбината

Макфакс - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека верува во судбина, но и дека е убеден дека секоја личност има моќ да ја промени својата судбина. „Верувам во судбина, но верувам и дека можеме да влијаеме на неа “, рече тој во интервју за ТАСС, ...

Путин: Опасноста од вирусот не е помината

Канал5 - 06.10.2020

Претседателот на Русија Владимир Путин изјавил денес дека опасноста од новиот коронавирус во Русија не е помината, но дека државата е подготвена за секаков развој на настаните. Тој тоа го рекол на состанок со членовите на парламентот, пренесе ...

Путин: Опасноста од коронавирусoт сѐ уште не е помината

Макфакс - 06.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека опасноста од новиот коронавирус во Русија не е помината, но дека земјата е подготвена за секаков развој на настаните. Тој го рече тоа на состанокот со членовите на парламентот, пренесува „Ројтерс“.

Путин: Опасноста од коронавирусoт се уште не е помината

Опсервер - 06.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека опасноста од новиот коронавирус во Русија не е помината, но дека земјата е подготвена за секаков развој на настаните. Тој го рече тоа на состанокот со членовите на парламентот, пренесува „Ројтерс“.

Путин: Опасноста од коронавирусoт сѐ уште не е помината

Вечер - 06.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека опасноста од новиот коронавирус во Русија не е помината, но дека земјата е подготвена за секаков развој на настаните. Тој го рече тоа на состанокот со членовите на парламентот, пренесува „Ројтерс“.

Путин: Опасноста од коронавирусoт сѐ уште не е помината

Точка - 06.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека опасноста од новиот коронавирус во Русија не е помината, но дека земјата е подготвена за секаков развој на настаните. Тој го рече тоа на состанокот со членовите на парламентот, пренесува „Ројтерс“.

Путин: Опасноста од коронавирусoт сѐ уште не е помината

24Инфо - 06.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека опасноста од новиот коронавирус во Русија не е помината, но дека земјата е подготвена за секаков развој на настаните. Тој го рече тоа на состанокот со членовите на парламентот, пренесува „Ројтерс“.

Путин: Опасноста од коронавирусoт сѐ уште не е помината

MTM - 06.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека опасноста од новиот коронавирус во Русија не е помината, но дека земјата е подготвена за секаков развој на настаните. Тој го рече тоа на состанокот со членовите на парламентот, пренесува „Ројтерс“.

Путин: Опасноста од коронавирусот сѐ уште не е помината

Н.Македонија - 06.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека опасноста од новиот коронавирус во Русија не е помината, но дека земјата е подготвена за секаков развој на настаните. Тој го рече тоа на состанокот со членовите на парламентот, пренесува „Ројтерс“.

Путин го слави својот 68. роденден: Верувам во можностa да ја променам судбината

Вечер - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека верува во судбина, но и дека е убеден дека секоја личност има моќ да ја промени својата судбина. „Верувам во судбина, но верувам и дека можеме да влијаеме на неа “, рече тој во интервју за ТАСС, ...

Путин го слави својот 68. роденден: Верувам во можностa да ја променам судбината

Опсервер - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека верува во судбина, но и дека е убеден дека секоја личност има моќ да ја промени својата судбина. „Верувам во судбина, но верувам и дека можеме да влијаеме на неа “, рече тој во интервју за ТАСС, ...

Путин го слави својот 68. роденден: Верувам во можностa да ја променам судбината

24Инфо - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека верува во судбина, но и дека е убеден дека секоја личност има моќ да ја промени својата судбина. „Верувам во судбина, но верувам и дека можеме да влијаеме на неа “, рече тој во интервју за ТАСС, ...

Путин го слави својот 68. роденден: Верувам во можностa да ја променам судбината

Точка - 07.10.2020

Рускиот претседател, Владимир Путин, изјави дека верува во судбина, но и дека е убеден дека секоја личност има моќ да ја промени својата судбина. „Верувам во судбина, но верувам и дека можеме да влијаеме на неа“, рече тој во интервју за ТАСС, ...

Путин го слави својот 68. роденден: Верувам во можностa да ја променам судбината

MTM - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека верува во судбина, но и дека е убеден дека секоја личност има моќ да ја промени својата судбина. „Верувам во судбина, но верувам и дека можеме да влијаеме на неа “, рече тој во интервју за ТАСС, ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

24 Вести - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

Слободен Печат - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска слави 68 роденден, изјави оти верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина . – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

Кумановски м. - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

Сител - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

ПУТИН: Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа

Денешен - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

Либертас - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин роденденски: Ако е нешто судено, тогаш така ќе биде

+инфо - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа – ...

Роденденска порака од Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

Вечер Прес - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

MakPress - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

А1 On - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин: Верувам во судбина, но и во можноста да ја променам

Кајгана - 07.10.2020

Рускиот претседател Владимир Путин, кој денеска го слави 68-от роденден, изјави дека верува во судбина, но и во можноста дека секој човек има моќ да ја промени својата судбина. – Верувам во судбина, но и во можноста дека можеме да влијаеме врз неа, ...

Путин го слави својот 68. роденден: Верувам во можностa да ја променам судбината

Centar - 07.10.2020

Рускиот претседател, Владимир Путин, изјави дека верува во судбина, но и дека е убеден дека секоја личност има моќ да ја промени својата судбина. „Верувам во судбина, но верувам и дека можеме да влијаеме на неа“, рече тој во интервју за ТАСС, ...