TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Кекеновски: Владата да настапи со еднократна парична помош од 500 евра за секое семејство

Макфакс - 21.03.2020

Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ промовираше уште една мерка од пакетот предлози до владата во врска со состојбата со коронавирусот. Во име на коалицијата зборуваше, Јове Кекеновски од Фронт за демократска Македонија (ФРОДЕМ) кој ...

Кекеновски: Владата со еднократна помош треба да им излезе во пресрет на граѓаните

24Инфо - 21.03.2020

Коалицијата ,,Никогаш Северна Само Македонија” во врска со последната одлука на Советот на Народна банка каде што им остава на банкарите сами да одлучат дали ќе овозможат на граѓаните пролонгирање за плаќањето на ратите за кредитите за три и повеќе ...

Кекеновски: Владата ургентно да додели по 500 евра на секое семејство

Канал5 - 21.03.2020

Обраќање на Јове Кекеновски во име на коалицијата Никогаш северна- само Македонија Обраќањето се однесува на последната одлука на советот на Народна банка каде што им овозможува на банкарите сами да одлучат дали ќе им овозможат на граѓаните ...

(ВИДЕО) „Никогаш северна-само Македонија“: Владата ургентно да додели по 500 евра на секое семејство

Скопје1 - 21.03.2020

Коалицијата „Никогаш северна-само Македонија“ смета дека Владата треба да им излезе во пресрет на се потешката ситуација на граѓаните. Тие предлагаат на граѓаните да им додели по еднократка парична помош од 500 евра за секое семејтво.