TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полјански: Америка ќе ја напушти Украина бидејќи режимот во Киев набргу ќе падне

Макфакс - 20.11.2023

САД имаат намера да се откажат од помошта за Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне, а стратешките ризици за Вашингтон растат, изјави првиот заменик постојан претставник на Руската Федерација во ОН, Дмитриј Полјански.

Полјански: Америка ќе ја напушти Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне

Опсервер - 20.11.2023

САД имаат намера да се откажат од помошта за Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне, а стратешките ризици за Вашингтон растат, изјави првиот заменик постојан претставник на Руската Федерација во ОН, Дмитриј Полјански.

Полјански: Америка ќе ја напушти Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне

Точка - 20.11.2023

САД имаат намера да се откажат од помошта за Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне, а стратешките ризици за Вашингтон растат, изјави првиот заменик постојан претставник на Руската Федерација во ОН, Дмитриј Полјански.

Полјански: Америка ќе ја напушти Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне

Скопје1 - 20.11.2023

САД имаат намера да се откажат од помошта за Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне, а стратешките ризици за Вашингтон растат, изјави првиот заменик постојан претставник на Руската Федерација во ОН, Дмитриј Полјански.

Полјански: Америка ќе ја напушти Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне

MTM - 20.11.2023

САД имаат намера да се откажат од помошта за Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне, а стратешките ризици за Вашингтон растат, изјави првиот заменик постојан претставник на Руската Федерација во ОН, Дмитриј Полјански.

Полјански: Америка ќе ја напушти Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне

А1 On - 20.11.2023

САД имаат намера да се откажат од помошта за Украина, бидејќи режимот во Киев наскоро ќе падне, а стратешките ризици за Вашингтон растат, изјави првиот заменик постојан претставник на Руската Федерација во ОН Дмитриј Полјански.