TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје најавува нов мост помеѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

CivilMedia - 12.07.2021

Градоначалникот Петре Шилегов го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, информираат од Град Скопје. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ...

(ВИДЕО) Град Скопје: Се овозможи изградбата на мостот кој ќе ги поврзе Карпош 4 и Злокуќани

360 степени - 11.07.2021

Град Скопје утрово ја најави изградбата на нов мост кој треба да ги поврзе населбите Карпош 4 и Злокуќани што, велат, е овозможено со договорот кој градоначалникот Петре Шилегов го потпиша со Владата и ТАВ.

(Видео) Град Скопје: Се овозможи изградбата на мостот кој ќе ги поврзе Карпош 4 и Злокуќани

Либертас - 11.07.2021

Град Скопје утрово ја најави изградбата на нов мост кој треба да ги поврзе населбите Карпош 4 и Злокуќани што, велат, е овозможено со договорот кој градоначалникот Петре Шилегов го потпиша со Владата и ТАВ.

Град скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и злокуќани

Бизнис Вести - 11.07.2021

Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата на РСМ и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот на изведба е до ...

Град Скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Сител - 11.07.2021

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов вчера го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, во вредноста од 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ и рок на изведба до ...

Град Скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Слободен Печат - 11.07.2021

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов вчера го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, во вредноста од 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ и рок на изведба до ...

Град Скопје најавува нов мост меѓу Карпош 4 и Злокуќани (ВИДЕО)

ТВ21 - 11.07.2021

Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата на РСМ и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот на изведба е до ...

Град скопје најавува нов мост меѓу Карпош 4 и Злокуќани

24Инфо - 11.07.2021

Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата на РСМ и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот на изведба е до ...

Град Скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Frontline - 11.07.2021

Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата на РСМ и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот на изведба е до ...

Град Скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Канал5 - 11.07.2021

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов вчера го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, во вредноста од 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ .

Град Скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани во вредност од 382,5 милиони денари

Press24 - 11.07.2021

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов вчера го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, во вредноста од 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ и рок на изведба до ...

Град Скопје: Нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани (ВИДЕО)

Локално - 11.07.2021

Градот Скопје најави изградба на нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани. Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош.

(Видео) Ќе се гради нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

MTM - 11.07.2021

Градот Скопје најави изградба на нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани. Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош.

Ќе се гради нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Н.Македонија - 11.07.2021

Градот Скопје најави изградба на нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани. Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош.

Град Скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Вечер Прес - 11.07.2021

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов вчера го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, во вредноста од 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ и рок на изведба до ...

Вардар ќе добие уште еден мост во Скопје (ВИДЕО)

Expres - 11.07.2021

Градоначалникот на Скопје го потпиша договорот со Владата на РСМ и ТАВ со кој се предвидува изградба на мост со кој ќе се поврзат улицата Љубљанска и бул. Илинден со улица Скупи во Општина Карпош. на улица Љубљанска во Карпош.

Град Скопје најавува нов мост помеѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Мета - 11.07.2021

Градоначалникот Петре Шилегов го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, информираат од Град Скопје. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ...

За две години со мост ќе се спојат Карпош 4 и Злокуќани

Нова ТВ - 11.07.2021

Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата на РСМ и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот на изведба е до ...

Град Скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

24 Вести - 11.07.2021

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов вчера го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, во вредноста од 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ и рок на изведба до ...

(Видео) Град Скопје најави изградба на нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Точка - 11.07.2021

Градот Скопје најави изградба на нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани. Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош.

(Видео) Ќе се гради нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Centar - 11.07.2021

Градот Скопје најави изградба на нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани. Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош.

Долг е само 113 метри, а го немаше со години: Се најдоа пари за мостот од Злокуќани до Карпош 4

Фактор - 11.07.2021

Градоначалникот Шилегов го потпиша договорот со Владата на РСМ и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот на изведба е до ...

Град Скопје најавува нов мост меѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

Нетпрес - 11.07.2021

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов вчера го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, во вредноста од 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ и рок на изведба до ...

Скопје добива ново архитектонско чудо? – мост со 4 ленти влегува во улица без тротоари

Скопско Ехо - 11.07.2021

Мостот во близина на сливот на Вардар и Лепенец е планиран пред четериесетина години кога Скопје имаше околу 350.000 жители. Кога на таа локација немаше бунари од кои денес голем дел од жителите на Скопје пијат вода.

(ВИДЕО) Како ќе изгледа новиот мост помеѓу населбите Карпош 4 и Злокуќани

еМагазин - 11.07.2021

Градоначалникот го потпиша договорот со Владата и ТАВ со кој се овозможува реализацијата на проектот за мостот на улица Љубљанска во Карпош, информираат од Град Скопје. Вредноста на договорот изнесува 382,5 милиони денари со вклучен ДДВ, а рокот на ...