TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Набавката на ветените 250 автобуси нема да започне годинава поради огромната задолженост на Град Скопје

Слободен Печат - 10.02.2022

Набавката на 250 еколошки автобуси е дел од четиригодишната програма на Град Скопје Град Скопје оваа година нема да започне со набавка на новите 250 еколошки автобуси кои ги вети градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска во својата ...

Годинава нема да почне Набавката на 250 автобуси кои ги вети Арсовска, вели дека Градот Скопје има многу долгови

Сакам да кажам - 10.02.2022

Годинава нема да почне ниту постапката за набавка на 250 еколошки автобуси, кои во изборната кампања ги вети градоначалничката на Скопје Данела Арсовска. Во буџетот за 2022 година не се предвидени пари за оваа намена, а Градот не може ниту да земе ...

Годинава нема постапка за набавка на 250 еко-автобуси, кои Арсовска ги вети во изборната кампања

Frontline - 10.02.2022

Годинава нема да почне ниту постапката за набавка на 250 еколошки автобуси, кои во изборната кампања ги вети градоначалничката на Скопје Данела Арсовска. Во буџетот за 2022 година не се предвидени пари за оваа намена, а Градот не може ниту да земе ...

Арсовска крена раце од 250-те автобуси. Касата била празна

Либертас - 10.02.2022

Годинава нема да почне ниту постапката за набавка на 250 еколошки автобуси, кои во изборната кампања ги вети градоначалничката на Скопје Данела Арсовска. Во буџетот за 2022 година не се предвидени пари за оваа намена, а Градот не може ниту да земе ...