TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: НАТО и ЕУ го гарантираат беззаконието на инсталираната власт на Заев во Скопје

А1 On - 28.06.2019

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанални ...

ЕМ: Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка

MakPress - 28.06.2019

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји - членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали ...

Единствена Македонија : Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка?

Скопје1 - 28.06.2019

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали ...

Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка?

Република - 28.06.2019

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали ...