TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев на средба со невладините за нов закон за донирање вишоци храна

Нова ТВ - 09.11.2017

Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претставници на Националниот Демократски Институт, вишите програмски менаџери, Слаѓана Марјановиќ Пановска и Филип Чапароски и со претставници од граѓанскиот сектор, Блаже Јосифовски од невладината ...

Средба на Заев со претставници на граѓанскиот сектор: Поддршка на иницијативата за донирање вишоци безбедна храна

А1 On - 09.11.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со претставници на Националниот Демократски Институт, вишите програмски менаџери, Слаѓана Марјановиќ Пановска и Филип Чапароски и со претставници од граѓанскиот сектор, ...

Заев: Поддршка на иницијативата за донирање вишок безбедна храна

Стандард - 09.11.2017

Можноста за реализација на иницијативата за донирање вишок безбедна храна, преку законска процедура и активно вклучување на граѓанскиот сектор, беше тема за денешната средба на премиерот Зоран Заев со претставници на невладиниот сектор, кој се ...

Заев на средба со НВО-а: Поддршка на иницијативата за донирање вишок безбедна храна

ТВ21 - 09.11.2017

Можноста за реализација на иницијативата за донирање вишок безбедна храна, преку законска процедура и активно вклучување на граѓанскиот сектор, беше тема за денешната средба на премиерот Зоран Заев со претставници на невладиниот сектор, кој се ...

Заев-НВО: Поддршка на иницијативата за донирање на вишокот безбедна храна

Слободен Печат - 09.11.2017

Можноста за реализација на иницијативата за донирање вишок безбедна храна, преку законска процедура и активно вклучување на граѓанскиот сектор, беше тема за денешната средба на премиерот Зоран Заев со претставници на невладиниот сектор, кој се ...

Заев: Поддршка на иницијативата за донирање вишок безбедна храна...

Н.Македонија - 09.11.2017

Заев: Поддршка на иницијативата за донирање вишок безбедна храна Можноста за реализација на иницијативата за донирање вишок безбедна храна, преку законска процедура и активно вклучување на граѓанскиот сектор, беше тема за денешната средба на ...

Заев на средба со НВО-а: Поддршка на иницијативата за донирање вишок безбедна храна

Либертас - 09.11.2017

Можноста за реализација на иницијативата за донирање вишок безбедна храна, преку законска процедура и активно вклучување на граѓанскиот сектор, беше тема за денешната средба на премиерот Зоран Заев со претставници на невладиниот сектор, кој се ...

Заев на средба со НВО-а: Поддршка на иницијативата за донирање вишок безбедна храна

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Можноста за реализација на иницијативата за донирање вишок безбедна храна, преку законска процедура и активно вклучување на граѓанскиот сектор, беше тема за денешната средба на премиерот Зоран Заев со претставници на невладиниот сектор, ...