TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Борел: ЕУ ќе ја забрани работата на руските медиуми РТ и Спутник

А1 On - 27.02.2022

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми РТ и Спутник, изјави денеска шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел. Говорејќи на прес-конференција во Брисел, тој најави дека европскиот блок ќе ги забрани двата медиума во обид да се ...

ЕУ ги забрани руските медиуми

Кумановски м. - 27.02.2022

Европската комисија донесе одлука да ги забрани Раша Тудеј и Спутник во ЕУ, изјави Жосеп Борељ. Специјалната воена операција на Русија со цел демилитаризација и денацификација на Украина започна на 24 февруари.

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми „Раша тудеј“ и „Спутник“

360 степени - 27.02.2022

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми „Раша Тудеј“ и „Спутник“, изјави денеска шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел. Говорејќи на прес-конференција во Брисел, тој најави дека европскиот блок ќе ги забрани двата медиума во ...

ЕУ ќе ја забрани работата на руските медиуми РТ и Спутник

Слободен Печат - 27.02.2022

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми РТ и Спутник, изјави денеска шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел. Говорејќи на прес-конференција во Брисел, тој најави дека европскиот блок ќе ги забрани двата медиума во обид да се ...

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми „Раша тудеј“ и „Спутник“

Курир - 27.02.2022

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми „Раша Тудеј“ и „Спутник“, изјави денеска шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел. Говорејќи на прес-конференција во Брисел, тој најави дека европскиот блок ќе ги забрани двата медиума во ...

ЕУ ќе ја забрани работата на руските медиуми „Раша тудеј“ и „Спутник“

Република - 27.02.2022

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми „Раша тудеј“ и „Спутник“, изјави денеска шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел. Говорејќи на прес-конференција во Брисел, тој најави дека европскиот блок ќе ги забрани двата медиума во ...

Борел: ЕУ ќе ја забрани работата на руските медиуми РТ и Спутник

Вечер Прес - 27.02.2022

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми РТ и Спутник, изјави денеска шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел. Говорејќи на прес-конференција во Брисел, тој најави дека европскиот блок ќе ги забрани двата медиума во обид да се ...

Борел: ЕУ ќе ја забрани работата на руските медиуми РТ и Спутник

MakPress - 27.02.2022

Европската унија ќе ја забрани работата на руските медиуми РТ и Спутник, изјави денеска шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел. Говорејќи на прес-конференција во Брисел, тој најави дека европскиот блок ќе ги забрани двата медиума во обид да се ...