TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани

А1 On - 15.02.2022

„Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз.

СДСМ: Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани

Бриф - 15.02.2022

Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз.

СДСМ: Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани

Centar - 15.02.2022

Соопштение на СДСМ: Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз.

Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани

24Инфо - 15.02.2022

Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз.

СДСМ: Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани

MakPress - 15.02.2022

Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз.

100 дена и беа доволни на Арсовска да се покаже како најнеуспешен градоначалник на Скопје, велат од СДСМ

Frontline - 15.02.2022

100 дена и беа доволни на Арсовска да се покаже како најнеуспешен градоначалник на Град Скопје, велат од СДСМ. „Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани.

СДСМ: Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани

Локално - 15.02.2022

Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска.Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз, велат од СДСМ.

СДСМ: Арсовска не го исполни ветувањето, не донесе 250 нови еколошки автобуси, нема бесплатен јавен превоз

Zoom - 15.02.2022

Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз. Но, во Буџетот за 2022 године не се предвидени пари за набавка на 250 нови еколошки автобуси, туку ЈСП пушта во употреба стари автобуси, претходно ...

Очигледно граѓаните нема да се возат во нови 250 еколошки автобуси и во наредната 2023 година, вели СДСМ

Скопје1 - 15.02.2022

Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска, вели СДСМ. „Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз.

(ВИДЕО) Шутаров: Уште едно нереализирано ветување на Арсовска, нема 250 нови автобуси нема ни бесплатен јавен превоз

А1 On - 14.02.2022

„Очигледно е дека нема да видиме нови 250 автобуси на скопските улици, како што слушнавме ветувања во предизборната кампања на градоначалничката од редовите на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваат и бараат ефикасен јавен превоз, очекуваат брзи ...

(Видео) Шутаров: Сѐ уште нема 250 нови автобуси, ниту бесплатен јавен превоз

Макфакс - 14.02.2022

“Очигледно е дека нема да видиме нови 250 автобуси на скопските улици, како што слушнавме ветувања во предизборната кампања на градоначалничката од редовите на ДПМНЕ, Данела Арсовска”, изјави Гордан Шутаров, генерален секретар на СДММ и советник во ...

СДСМ: Нема 250 нови автобуси нема ни бесплатен јавен превоз

4NEWS - 14.02.2022

Очигледно е дека нема да видиме нови 250 автобуси на скопските улици, како што слушнавме ветувања во предизборната кампања на градоначалничката од редовите на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваат и бараат ефикасен јавен превоз, очекуваат брзи ...

Шутаров: Сѐ уште нема 250 нови автобуси, ниту бесплатен јавен превоз

MTM - 14.02.2022

„Очигледно е дека нема да видиме нови 250 автобуси на скопските улици, како што слушнавме ветувања во предизборната кампања на градоначалничката од редовите на ДПМНЕ, Данела Арсовска“, изјави Гордан Шутаров, генерален секретар на СДСМ и советник во ...

Уште едно нереализирано ветување на Арсовска, нема 250 нови автобуси нема ни бесплатен јавен превоз

24Инфо - 14.02.2022

Очигледно е дека нема да видиме нови 250 автобуси на скопските улици, како што слушнавме ветувања во предизборната кампања на градоначалничката од редовите на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваат и бараат ефикасен јавен превоз, очекуваат брзи ...

Шутаров: Уште едно нереализирано ветување на Арсовска, нема 250 нови автобуси нема ни бесплатен јавен превоз

Centar - 14.02.2022

Изјава за медиуми на СДСМ, Гордан Шутаров, генерален секретар на СДММ и советник во Советот на Град Скопје: Очигледно е дека нема да видиме нови 250 автобуси на скопските улици, како што слушнавме ветувања во предизборната кампања на ...

СДСМ до Арсовска: Каде се 250-те нови автобуси и бесплатниот јавен превоз?

Локално - 14.02.2022

Очигледно е дека нема да видиме нови 250 автобуси на скопските улици, како што слушнавме ветувања во предизборната кампања на градоначалничката од редовите на ДПМНЕ, Данела Арсовска, обвини денеска Гордан Шутаров, генерален секретар на СДММ и ...

Шутаров: Уште едно нереализирано ветување на Арсовска

Канал5 - 14.02.2022

Нема 250 нови автобуси нема ни бесплатен јавен превоз. Очигледно е дека нема да видиме нови 250 автобуси на скопските улици, како што слушнавме ветувања во предизборната кампања на градоначалничката од редовите на ДПМНЕ, Данела Арсовска.

СДСМ: Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани

Сител - 15.02.2022

Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз.

СДСМ: Арсовска не донесе 250 нови еколошки автобуси, не воведе бесплатен превоз за скопјани

Канал5 - 15.02.2022

Нема нови 250 автобуси на скопските улици, како што ветуваше во предизборјето градоначалничката на ДПМНЕ, Данела Арсовска. Скопјани очекуваваат брзи и сигурни решенија за модерно Скопје, бараат и ефикасен јавен превоз.