TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Медведев: Подобро поделба на Украина отколку влез на Киев во НАТО или светска војна

Кумановски м. - 26.04.2023

Поделбата на Украина меѓу Полска и другите земји е подобра од приемот на режимот во Киев во НАТО и почетокот на Третата светска војна, изјави заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија Дмитриј Медведев.

Медведев: Русија е прва подготвена да употреби нуклеарно оружје во Третата светска војна

Кумановски м. - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев предупреди дека светот е на работ на нуклеарна војна, и дека Владимир Путин е подготвен прво да го притисне атомското копче, пишува Дејли мејл.

Медведев: Имавме илузии дека ќе живееме во хармонија со Европејците и со САД, тоа се распадана

А1 On - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер Димитриј Медведев изјави денеска дека светот веројатно е на работ на нова светска војна и дека ризиците од нуклеарен конфликт растат. „Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна“, рече ...

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

MakPress - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Медведев: Светот е болен и е на прагот на нова светска војна

Локално - 25.04.2023

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев денеска оцени дека светот е „болен“ и веројатно е на прагот на нова светска војна, но дека тоа може да се избегне. „Светот е болен.

Медведев: Светот, веројатно, е на работ на нова светска војна

Макфакс - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер, Димитриј Медведев, изјави дека светот веројатно е на работ на нова светска војна и оти ризиците од нуклеарен конфликт растат. „Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна“, рече ...

Медведев: Нуклеарната војна е поголема закана од климатските промени

МКД - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер Димитриј Медведев изјави денеска дека светот веројатно е на работ на нова светска војна и дека ризиците од нуклеарен конфликт растат. „Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна“, рече ...

Медведев: Светот веројатно е на работ на нова светска војна

Канал5 - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер Димитриј Медведев изјави денеска дека светот веројатно е на работ на нова светска војна и дека ризиците од нуклеарен конфликт растат. „Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна“, рече ...

Светот е болен и на раб на нова светска војна, смета Медведев

Н.Македонија - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер, Димитриј Медведев, изјави дека светот веројатно е на работ на нова светска војна и оти ризиците од нуклеарен конфликт растат. – Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна – рече ...

Медведев: Светот веројатно е на работ на нова светска војна

Точка - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер, Димитриј Медведев, изјави дека светот веројатно е на работ на нова светска војна и оти ризиците од нуклеарен конфликт растат. „Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна“, рече ...

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

Опсервер - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Ново предупредување на Медведев: Светот веројатно е на работ на нова војна

Слободен Печат - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Медведев: Светот веројатно е на работ на нова војна

Канал5 - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

Бриф - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Медведев: Ризиците од нуклеарен конфликт се зголемуваат, светот веројатно е на работ на нова светска војна

360 степени - 25.04.2023

Тој додаде дека целите на „специјалната воена операција“ ќе бидат остварени, а на прашањето како го оценува нејзиниот напредок, тој одговори дека тоа е сложено прашање Поранешниот руски претседател и премиер Димитриј Медведев денеска изјави дека ...

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

4NEWS - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

Курир - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

Нетпрес - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

Вечер Прес - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

„Светот е болен и е на прагот на нова светска војна“

Фокус - 25.04.2023

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев денеска оцени дека светот е „болен“ и веројатно е на прагот на нова светска војна, но дека може да се избегне. „Светот е болен.

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

Lider - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Медведев: Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

365 - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Медведев: Светот веројатно е на раб на нова војна

24Инфо - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Медведев: Светот, веројатно, е на работ на нова светска војна

Centar - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер, Димитриј Медведев, изјави дека светот, веројатно, е на работ на нова светска војна и оти ризиците од нуклеарен конфликт растат. „Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна“, рече ...

Медведев: Светот веројатно е на раб на нова светска војна

Канал5 - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер Димитриј Медведев изјави денеска дека светот веројатно е на работ на нова светска војна и дека ризиците од нуклеарен конфликт растат. „Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна“, рече ...

МЕДВЕДЕВ: Светот веројатно е на раб на нова светска војна

Денешен - 25.04.2023

Поранешниот руски претседател и премиер Димитриј Медведев изјави денеска дека светот веројатно е на работ на нова светска војна и дека ризиците од нуклеарен конфликт растат. „Светот е болен и многу веројатно е на работ на нова светска војна“, рече ...

Светот веројатно е на работ на нова војна, тврди Медведев

Во Центар - 25.04.2023

– Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев денеска предупреди дека светот веројатно е на работ на нова војна и истакна дека се зголемуваат и ризиците од нуклеарна конфронтација. Во исто време, тој посочи дека и двете сценарија не се неизбежни.

Медведев: Подобро поделба на Украина отколку влез на Киев во НАТО или светска војна

Локално - 26.04.2023

Поделбата на Украина меѓу Полска и другите земји е подобра од приемот на режимот во Киев во НАТО и почетокот на Третата светска војна, изјави заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Димитриј Медведев.