TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Социо-еколошки форум Скопје: Прогресивни лидери за праведна и зелена трансформација на земјите од Западен Балкан

Опсервер - 25.09.2021

– Во Скопје денеска ќе се одржи првиот Социо-еколошки форум, прв настан од ваков тип на Западниот Балкан, што ги обединува под еден покрив регионалните и европски прогресивни политички лидери, тинк-тенк и невладини организации, младински лидери и ...

Социо-еколошки форум Скопје: Прогресивни лидери за праведна и зелена трансформација на земјите од Западен Балкан

Нова ТВ - 25.09.2021

Во Скопје денеска ќе се одржи Социо-еколошки форум (СЕФ), прв настан од ваков тип на Западниот Балкан, што ги обединува регионалните и европски прогресивни политички лидери, тинк-тенк и невладини организации, младински лидери и новинари, да ...

Во Скопје денеска се одржува првиот Социо-економски форум посветен на чиста и зелена иднина

360 степени - 25.09.2021

Целта на СЕФ Скопје е да биде почетната точка на голем број разговори, кои ќе донесат до одлучни акции против климатските промени и климатски политики од кои ќе имаат бенефит сите граѓани на земјите од Западен Балкан, но и ќе помогне да се прошири ...

Посебен сообраќаен режим во Скопје

Канал5 - 25.09.2021

Во Скопје денеска ќе се одржи „Социо-еколошки форум Скопје 2021". Од тие причини Секторот за внатрешни работи Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на Скопје.

ВО ЖИВО: Социо-еколошки форум Скопје

ТВ21 - 25.09.2021

Во Скопје денеска се одржува првиот Социо-еколошки форум, прв настан од ваков тип на Западниот Балкан, што ги обединува под еден покрив регионалните и европски прогресивни политички лидери, тинк-тенк и невладини организации, младински лидери и ...

Социо-еколошки форум Скопје: Прогресивни лидери за праведна и зелена трансформација на земјите од Западен Балкан

Сител - 25.09.2021

Во Скопје денеска ќе се одржи првиот Социо-еколошки форум, прв настан од ваков тип на Западниот Балкан, што ги обединува под еден покрив регионалните и европски прогресивни политички лидери, тинк-тенк и невладини организации, младински лидери и ...