TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Словенија ги заострува мерките на своите граници поради коронавирусот

Р.С.Европа - 29.03.2021

Словенија од денеска ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на 11-дневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, освен ...

Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање

Сител - 29.03.2021

Од денеска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија ги заострува ограничувањата на границите пред најавеното затворање на 11 дена

Слободен Печат - 29.03.2021

Словенија од денска ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија со мерки и на границите пред единаесетдневното целосно затворање

Фокус - 29.03.2021

Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија ги заострува ограничувањата пред целосно затворање

+инфо - 29.03.2021

Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија со мерки и на границите пред единаесетдневното целосно затворање

Нова ТВ - 29.03.2021

Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници

ТВ21 - 29.03.2021

Од денeска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на 11-дневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, освен ...

Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници, 11 дена карантин за Велигден

Пулс24 - 29.03.2021

Од денeска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија ги заострува мерките на своите граници поради коронавирусот

Алсат-М - 29.03.2021

Словенија од денеска ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на 11-дневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, освен ...

Словенија ги заострува мерките на своите граници и пред Велигден

Скопје24 - 29.03.2021

Словенија од денеска уште повеќе ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на 11-дневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде ...

Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на 11-дневно целосно затворање

Вечер Прес - 29.03.2021

Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија: Се заоструваат мерките против коронавирусот со 11-дневно целосно затворање

Денешен - 29.03.2021

Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија воведува десетдневен делумен карантин

Скопско Ехо - 29.03.2021

Владата на Словенија ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради зголемениот број на заразени луѓе со Ковид-19. Од 1 до 11 април во Словенија нема да работат неесенцијалните продавници и служби, најголем дел од јавната ...

Словенија ќе биде 11 дена во карантин за Велигден, од денеска е забрането патување во соседните земји

Република - 29.03.2021

Од денеска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија ги заострува ограничувањата пред целосно затворање

Нетпрес - 29.03.2021

Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници, 11 дена карантин за Велигден

Курир - 29.03.2021

Од денeска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање

Опсервер - 29.03.2021

– Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање

MakPress - 29.03.2021

Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија „се затвора“, повоторно се воведува задолжително носење на заштитни маски на отворено

Frontline - 29.03.2021

Од денска Словенија ги заострува ограничувањата на своите граници пред воведувањето на единаесетдневно целосно затворање за време на Велигден. Патувањето во земјите од црвената листа, во кое се вклучени сите соседи на Словенија, ќе биде забрането, ...

Словенија во делумен карантин

360 степени - 28.03.2021

Од утре Словенија ја засилува и конторолата на надворешните граници поради алармантната состојба во некои држави од Западен Балкан, и во Словенија ќе може да се влезе само со негативен ПЦР – тест Владата на Словенија денеска ги прифати препораките ...

Словенија воведува делумен карантин

Вечер Прес - 28.03.2021

Владата на Словенија денеска ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради зголемениот број на заразени луѓе со Ковид-19. Од 1 до 11 април во Словенија нема да работат неесенцијалните продавници и служби, најголем дел од јавната ...

Словенија воведува делумен карантин

+инфо - 28.03.2021

Се враќа наставата од далечина, додека децата, чие родители се вработени во важната државна инфраструктура, ќе бидат згрижени во градинките и училиштата. Владата на Словенија денеска ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради ...

Словенија од 1 април воведува делумен карантин

Нетпрес - 28.03.2021

Владата на Словенија денеска ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради зголемениот број на заразени луѓе со ковид-19. Од 1 до 11 април во Словенија нема да работат неесенцијалните продавници и служби, најголем дел од јавната ...

Словенија воведува делумен карантин

Денешен - 28.03.2021

Владата на Словенија денеска ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради зголемениот број на заразени луѓе со Ковид-19. Од 1 до 11 април во Словенија нема да работат неесенцијалните продавници и служби, најголем дел од јавната ...

Поради зголемениот број на заразени луѓе со коронавирус, оваа земја од регионот воведува делумен карантин

Курир - 28.03.2021

Владата на Словенија денеска ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради зголемениот број на заразени луѓе со Ковид-19. Од 1 до 11 април во Словенија нема да работат неесенцијалните продавници и служби, најголем дел од јавната ...

Словенија воведува делумен карантин

Lider - 28.03.2021

Владата на Словенија денеска ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради зголемениот број на заразени луѓе со Ковид-19. Од 1 до 11 април во Словенија нема да работат неесенцијалните продавници и служби, најголем дел од јавната ...

Словенија воведува делумен карантин

MakPress - 29.03.2021

Владата на Словенија денеска ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради зголемениот број на заразени луѓе со Ковид-19. Од 1 до 11 април во Словенија нема да работат неесенцијалните продавници и служби, најголем дел од јавната ...

Словенија воведува делумен карантин

Frontline - 28.03.2021

Владата на Словенија денеска ги прифати препораките на епидемиолозите за построги мерки поради зголемениот број на заразени луѓе со Ковид-19. Од 1 до 11 април во Словенија нема да работат неесенцијалните продавници и служби, најголем дел од јавната ...