TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: О. Кисела Вода доби мерна станица во паркот Македонија

ТВ21 - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентен воздух е поставена во паркот Македонија, веднаш до Домот на Култура. Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој се мери ...

Ќе се мери квалитетот на воздухот во општина Кисела Вода

Курир - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентен воздух е поставена во паркот Македонија, веднаш до Домот на Култура. Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој се мери ...

ЌЕ СЕ МЕРИ КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ ВО КИСЕЛА ВОДА Поставена е мерна станица кај Домот на култура (ФОТО)

+инфо - 20.11.2021

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски, најави дека во наредниот период вакви мерни станици ќе се постават околу сите големи загадувачи. Мерна станица за квалитет на амбиентен воздух е поставена во паркот Македонија, веднаш до Домот ...

Ќе се мери квалитетот на воздухот во општина Кисела Вода

Lider - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентен воздух е поставена во паркот Македонија, веднаш до Домот на Култура. Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој се мери ...

Ќе се мери квалитетот на воздухот во Кисела Вода

Нетпрес - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентен воздух е поставена во паркот Македонија, веднаш до Домот на Култура. Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој се мери ...

Мерна станица за квалитет на воздух поставена во Кисела Вода

24Инфо - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија”, веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

Кисела Вода доби мерна станица за квалитет на воздух

Скопје инфо - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија“, веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

Мерна станица за квалитет на воздух поставена во Кисела Вода

Опсервер - 20.11.2021

– Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија“, веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

Мерна станица за квалитет на воздух поставена во Кисела Вода

Сител - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија“, веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

Мерна станица за квалитет на воздух е поставена во Кисела Вода

Канал5 - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија", веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

Мерна станица за квалитет на воздух поставена во Кисела Вода

Независен - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија“, веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

ЃОРЃИЕВСКИ: Поставена е мерна станица за квалитет на воздух во паркот Македонија во К. Вода и ќе бидат поставени околу ...

Денешен - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија“, веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

Мерна станица за квалитет на воздух поставена во Кисела Вода

Вечер Прес - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија“, веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

Во Кисела Вода поставена мерна станица за квалитет на воздухот

Скопско Ехо - 20.11.2021

Преку заедничка соработка на oпштина Кисела Вода и Град Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој се мери состојбата на воздухот. Како што информираат локалните власти, мерната станица за квалитет на воздухот е ...

Во Кисела Вода поставена мерна станица за квалитет на воздухот

Точка - 20.11.2021

Преку заедничка соработка на oпштина Кисела Вода и Град Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој се мери состојбата на воздухот. Како што информираат локалните власти, мерната станица за квалитет на воздухот е ...

Мерна станица за квалитет на воздух поставена во Кисела Вода

MakPress - 20.11.2021

Мерна станица за квалитет на амбиентален воздух е поставена во паркот „Македонија“, веднаш до Домот на култура. – Преку заедничка соработка на Општина Кисела Вода и Градот Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој ...

Во Кисела Вода поставена првата мерна станица за квалитет на воздухот

MTM - 20.11.2021

Преку заедничка соработка на oпштина Кисела Вода и Град Скопје, жителите на овој дел од градот, за прв пат добија инструмент со кој се мери состојбата на воздухот. Како што информираат локалните власти, мерната станица за квалитет на воздухот е ...