TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во гимназијата „Јосип Броз“ немало пожар, туку противпожарна вежба

Локално - 30.01.2020

Во гимназијата „Јосип Броз“ немало пожар, туку противпожарна вежба. Некои медиуми во обид да кренат паника, без претходно да ги проверат своите информации, споделија дека има пожар во скопското средно училиште. Сепак тоа беше набрзо демантирано.

Пожар во средното училиште „Јосип Броз Тито“- учениците евакуирани

Нетпрес - 30.01.2020

Пожар избувнал денеска во средното училиште „Јосип Броз Тито“ во центарот на Скопје. По пожарот сите ученици веднаш биле евакуирани и извадени надвор од школскиот двор. Брзата реакција на БППЗ-СКОПЈЕ спречи пожарот да се прошири и да има поголема ...

Противпожарна вежба во скопската гимназија „Јосип Броз Тито“

Република - 30.01.2020

Во скопската гимназија „Јосип Броз Тито“ денеска се одржувала противпожарна вежба. Учениците биле евакуирани и извадени надвор од училишниот двор. На местото на вежбата имало и две противпожарни возила.

Пожар во средното училиште „Јосип Броз Тито“- учениците веднаш евакуирани од училиштето (ВИДЕО)

Курир - 30.01.2020

Како што дознава КУРИР пожарот се случил внатре во самото училиште по што сите ученици веднаш биле евакуирани и извадени надвор од школскиот двор. Пожар пред помалку од 30 минути избувнал во средното училиште „Јосип Броз Тито“ во центарот на Скопје.

Пожар во скопското средно училиште „Јосип Броз Тито“

Сител - 30.01.2020

Пожар пред помалку од 30 минути избувнал во средното училиште „Јосип Броз Тито“ во центарот на Скопје. пожарот се случил внатре во самото училиште по што сите ученици веднаш биле евакуирани и извадени надвор од школскиот двор, пишува Курир.

Пожар во скопското средно училиште „Јосип Броз Тито“

4NEWS - 30.01.2020

Пожар пред помалку од 30 минути избувнал во средното училиште „Јосип Броз Тито“ во центарот на Скопје. пожарот се случил внатре во самото училиште по што сите ученици веднаш биле евакуирани и извадени надвор од школскиот двор, пишува Курир.

ВИДЕО: Пожар во средното училиште „Јосип Броз Тито“

Press24 - 30.01.2020

Пожар пред помалку од 30 минути избувнал во средното училиште „Јосип Броз Тито“ во центарот на Скопје. Како што дознава КУРИР пожарот се случил внатре во самото училиште по што сите ученици веднаш биле евакуирани и извадени надвор од школскиот двор.

Пожар во средното училиште „Јосип Броз Тито“- учениците евакуирани од училиштето

Скопје инфо - 30.01.2020

Пожар пред помалку од 30 минути избувнал во средното училиште „Јосип Броз Тито“ во центарот на Скопје. Како што дознава КУРИР пожарот се случил внатре во самото училиште по што сите ученици веднаш биле евакуирани и извадени надвор од школскиот двор.