TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

А1 On - 13.09.2018

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. „Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и ...

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Стандард - 13.09.2018

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. „Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и ...

Кризниот штаб против референдумот очекува ВМРО - ДПМНЕ да донесе одлука за бојкот

Канал5 - 11.09.2018

Кризниот штаб против референдумот очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со единствено исправната одлука, а тоа е одлука за бојкот и неизлегување на референдумот. Во овие тешки моменти за Татковината кога пучистичката власт во Скопје е ...

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Press24 - 13.09.2018

„Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и ...

Бојкотирам: ВМРО-ДПМНЕ да го израдува народот и да повика на бојкот на референдумот

Press24 - 11.09.2018

Кризниот штаб против референдумот очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со единствено исправната одлука, а тоа е одлука за бојкот и неизлегување на референдумот - се вели во соопштението на иницијативата Бојкотирам.

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме и да ја спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско

Курир - 13.09.2018

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и ...

Кризниот штаб против референдумот очекува ВМРО-ДПМНЕ да донесе одлука за бојкот

24 Вести - 11.09.2018

„Кризниот штаб против референдумот очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со единствено исправната одлука, а тоа е одлука за бојкот и неизлегување на референдумот“, коментираат опозиционерите.

Бачев на средби со граѓаните: На 30 септември со бојкот да ја спречиме марионетската власт да избрише сѐ што е ...

Макфакс - 13.09.2018

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните во општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Притоа, претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, кој е дел од Кризниот штаб против референдумот, составен ...

Очекуваме ВМРО-ДПМНЕ да го израдува народот со одлука за бојкот, велат од Кризниот штаб против референдумот

Точка - 11.09.2018

Кризниот штаб против референдумот, „Македонија бојкотира“, очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со, како што велат оттаму, единствено исправна одлука, а тоа според нив е одлука за бојкот и неизлегување на референдумот.

Бачев:На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Канал5 - 13.09.2018

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и ...

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Сител - 13.09.2018

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и ...

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Либертас - 13.09.2018

Скопје, 13 септември 2018 Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во ...

Бачев на средби со граѓаните: На 30 септември со бојкот да ја спречиме марионетската власт да избрише сѐ што е ...

Точка - 13.09.2018

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните во општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Притоа, претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, кој е дел од Кризниот штаб против референдумот, составен ...

Бачев: Власта го губи компасот, на 30-ти септември заедно да бојкотираме

Фокус - 13.09.2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев кој е дел од Кризниот штаб против референдумот составен од повеќе од 70 организации ги повика граѓаните на бојкот и да не се плашат од притисоците и заканите што секојдневно на терен ги добиваат од ...