TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сарацин: Неопходно е да се најде решение за имплементација на Охридскиот договор

Локално - 25.09.2023

Специјалниот пратеник на германската влада за Западен Балкан, Мануел Сарацин денеска изјави дека е неопходно да се постигне напредок во изнаоѓање решение за имплементација на Охридскиот договор.

Зарацин: Неопходно е да се најде решение за имплементација на Охридскиот договор

Макфакс - 25.09.2023

Специјалниот пратеник на германската влада за Западен Балкан, Мануел Зарацин денеска изјави дека е неопходно да се постигне напредок во изнаоѓање решение за имплементација на Охридскиот договор.

Зарацин: Неопходно е да се најде решение за имплементација на Охридскиот договор

Опсервер - 25.09.2023

Специјалниот пратеник на германската влада за Западен Балкан, Мануел Зарацин денеска изјави дека е неопходно да се постигне напредок во изнаоѓање решение за имплементација на Охридскиот договор.

Зарацин: Неопходно е да се најде решение за имплементација на Охридскиот договор

Точка - 25.09.2023

Специјалниот пратеник на германската влада за Западен Балкан, Мануел Зарацин, денеска изјави дека е неопходно да се постигне напредок во изнаоѓање решение за имплементација на Охридскиот договор.

Неопходно е да се најде решение за имплементација на Охридскиот договор, истакна Зарацин

Н.Македонија - 25.09.2023

Специјалниот пратеник на германската влада за Западен Балкан, Мануел Зарацин, денеска изјави дека е неопходно да се постигне напредок во изнаоѓање решение за имплементација на Охридскиот договор.