TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид

Фокус - 22.12.2018

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира на патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13:00 до 15:00 часот во рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје.

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патот Кичево – Охрид

Макфакс - 22.12.2018

„Македонија-Блокира“ утре, 23 декември, ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13 до 15 часот. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска ...

„Македонија-Блокира“ во недела ќе го блокира патот Кичево – Охрид кај село Другово

А1 On - 22.12.2018

„Македонија-Блокира“ утре е на блокада на патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13:00 до 15:00 часот во рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје.

Патниот правец Кичево – Охрид утре ќе биде блокиран од „Македонија-Блокира“

Пулс24 - 22.12.2018

Утре кај Другово во периодот од 13:00 до 15:00 часот „Македонија-Блокира“ ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид во рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје. -“Македонија- Блокира„ го реафирмира својот став дека во овој ...

Ако утре планирате да тргнувате од Скопје за Охрид не тргнувајте во овој период бидејќи сообраќајот ќе биде блокиран

Centar - 22.12.2018

„Македонија-Блокира“ утре, 23 декември, ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13 до 15 часот. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска ...