TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фокус открива: „Несудената конзулка“ наплатила скоро 12 илјади евра од 5 институции

Фокус - 03.03.2022

Бесмира Ејупи , поранешна ТВ-презентерка која Владата сакаше да ја испрати за генерален конзул во Њујорк, за нецела година инкасирала буџетски средства од скоро 12 илјади евра преку 39 трансакции реализирани во текот на ланската и тековната година, ...

Фокус Бесмира Ејупи наплатила скоро 12 илјади евра од 5 институции

Либертас - 03.03.2022

Бесмира Ејупи , поранешна ТВ-презентерка која Владата сакаше да ја испрати за генерален конзул во Њујорк, за нецела година инкасирала буџетски средства од скоро 12 илјади евра преку 39 трансакции реализирани во текот на ланската и тековната година, ...

Несудената конзулка Бесмира наплатила 12.000 евра од пет државни институции

Република - 03.03.2022

, поранешна ТВ-презентерка која Владата сакаше да ја испрати за генерален конзул во Њујорк, за нецела година инкасирала буџетски средства од скоро 12 илјади евра преку 39 трансакции реализирани во текот на ланската и тековната година, пишува ...

НЕСУДЕНАТА КОНЗУЛКА ВО ЊУЈОРК ЗЕМАЛА ОПШТИНСКИ ХОНОРАРИ „Фокус“ открива дека Ејупи била на платен список на 5 државни ...

+инфо - 03.03.2022

Најмногу трансакции и најголема исплата кон Ејупи е регистрирана од Државното правобранителство, од каде преку 11 трансакции, главно во износ од по 24.900 денари, ѝ се исплатени вкупно 247.658 денари или околу 4.000 евра, наведува „Фокус“.

Бесмира Ејупи, ТВ презентерка и несуден конзул добила речиси 12.000 евра од државни институции и општини

Zoom - 03.03.2022

Бесмира Ејупи, поранешна ТВ-презентерка која Владата сакаше да ја испрати за генерален конзул во Њујорк, за нецела година инкасирала буџетски средства од скоро 12 илјади евра преку 39 трансакции реализирани во текот на ланската и тековната година, ...

Бесмира Ејупи добила речиси 12 илјади евра од пет интитуции

Слободен Печат - 03.03.2022

Поранешната ТВ-презентерка Бесмира Ејупи , која Владата сакаше да ја испрати за генерален конзул во Њујорк, за нецела година инкасирала буџетски средства од скоро 12 илјади евра преку 39 трансакции реализирани во текот на ланската и тековната ...

Несудената конзулка Ејупи била на платен список на 5 државни институции

Нетпрес - 03.03.2022

Несудената конзулка во Њујорк, Бесмира Ејупи, поранешна ТВ-презентерка, за нецела година инкасирала буџетски средства од скоро 12. 000 евра преку 39 трансакции, открива неделникот „Фокус“ .

Државата и исплатила над 12.000 евра на Бесмира Ејупи за „други договорни услуги“

Press24 - 03.03.2022

Бесмира Ејупи, поранешна ТВ-презентерка која Владата сакаше да ја испрати за генерален конзул во Њујорк, за нецела година инкасирала буџетски средства од скоро 12 илјади евра преку 39 трансакции реализирани во текот на ланската и тековната година, ...

ХОНОРАРИ ЗА НЕСУДЕНАТА КОНЗУЛКА: Бесмира Ејупи била на платен список на 5 државни институции и за нецела година зела ...

Денешен - 03.03.2022

Несудената конзулка во Њујорк, Бесмира Ејупи, поранешна ТВ-презентерка, за нецела година инкасирала буџетски средства од скоро 12. 000 евра преку 39 трансакции, открива неделникот „Фокус“ .