TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За карпошани 3.000 денари субвенции за велосипеди ВИДЕО

+инфо - 24.04.2018

Општина Карпош почнува со мерката за субвенционирање на купување велосипеди за сите заинтересирани карпошани. Ова е една од мерките која градоначалникот на Општината, Стефан Богоев ја најави при креирањето на Буџетот за 2018 година, со цел да се ...

Карпош ќе дава субвенции за велосипеди до 3000 денари

Радио МОФ - 24.04.2018

Жителите на Општина Карпош ќе добијат субвенции за купување нови велосипеди, одлучија советниците. Консензуално, на вчерашната деветта седница на Советот, тие ја изласаа предлог-одлуката за согласност за распишување на Јавен оглас и спроведување ...

Општина Карпош ќе субвенционира купување велосипеди

+инфо - 23.04.2018

Локалната самоуправа ќе субвенционира со максимален износ од 3.000 денари за купување на нови велосипеди по принципот „прв пријавен, прв услужен“. Советот на Општина Карпош ја изласаа предлог-одлуката за давање на согласност за распишување на јавен ...

И Општина Карпош со субвенции за жителите што ќе купат велосипед

Макфакс - 23.04.2018

Советниците во Општина Карпош денеска ја изгласаа предлог-одлуката за распишување јавен оглас и спроведување постапка за одобрување субвенции на жителите на општина Карпош за купување нови велосипеди.

Општина Карпош ќе доделува субвенции за купување велосипеди

Слободен Печат - 23.04.2018

Локалната самоуправа на Општина Карпош ќе субвенционира купување на велосипеди за жителите, истакнува градоначалникот Стефан Богоев. Денеска во Советот на општината била изгласана предлог-одлуката за распишување на јавен оглас и спроведување на ...

И Општина Карпош ќе дава до 3.000 денари субвенции за велосипед

Независен - 24.04.2018

Општина Карпош ќе доделува субвенции за купување нов велосипед, најави денеска градоначалникот Стефан Богоев. Субвенцијата ќе биде во износ од 30 отсто од сумата на велосипедот, но најмногу до 3.000 денари.

Општина Карпош ќе субвенционира купување на велосипеди

А1 On - 23.04.2018

Консензуално, на денешната деветта седница на Советот на Општина Карпош, советниците ја изласаа предлог-одлуката за давање на согласност за распишување на Јавен оглас и спроведување постапка за одобрување субвенции на жителите на Општина Карпош за ...

3.000 денари субвенции за купување велосипеди за карпошани

Порта 3 - 25.04.2018

Општина Карпош почнува со мерката за субвенционирање на купување велосипеди за сите заинтересирани карпошани. Ова е една од мерките која градоначалникот на Општината, Стефан Богоев ја најави при креирањето на Буџетот за 2018 година, со цел да се ...

И Карпош ќе субвенционира купување велосипеди

Н.Македонија - 25.04.2018

И жителите на Карпош ќе добиваат субвенции за купување велосипеди. Советниците на општината Карпош ја изгласаа предлог-одлуката за давање согласност за распишување јавен оглас и спроведување постапка за одобрување на субвенциите.

Општина Карпош ќе субвенционира купување велосипед

Курир - 24.04.2018

Жителите на општина Карпош од четврток ќе можат да аплицираат на јавниот оглас за субвенции за купување нови велосипеди. Локалната самоуправа ќе субвенционира со максимален износ од 3.000 денари за купување нови велосипеди по принципот „прв ...

Карпош ќе субвенционира купување на нови велосипеди

Стандард - 24.04.2018

На денешната седница на Советот на Општина Карпош, советниците ја изласаа предлог-одлуката за давање на согласност за распишување на Јавен оглас и спроведување постапка за одобрување субвенции на жителите на Општина Карпош за купување на нови ...

Општина Карпош ќе субвенционира купување велосипед

А1 On - 24.04.2018

Жителите на општина Карпош од четврток ќе можат да аплицираат на јавниот оглас за субвенции за купување нови велосипеди. Локалната самоуправа ќе субвенционира со максимален износ од 3.000 денари за купување нови велосипеди по принципот „прв ...

Прекрасна вест за жителите на Општина Карпош

Sky - 24.04.2018

Советниците во Општина Карпош денеска ја изгласаа предлог-одлуката за распишување јавен оглас и спроведување постапка за одобрување субвенции на жителите на општина Карпош за купување нови велосипеди.

Општина Карпош ќе субвенционира купување велосипед

Бриф - 24.04.2018

Жителите на општина Карпош од четврток ќе можат да аплицираат на јавниот оглас за субвенции за купување нови велосипеди. Локалната самоуправа ќе субвенционира со максимален износ од 3.000 денари за купување нови велосипеди по принципот „прв ...

И Општина Карпош со субвенции за жителите што ќе купат велосипед

Точка - 24.04.2018

Советниците во Општина Карпош денеска ја изгласаа предлог-одлуката за распишување јавен оглас и спроведување постапка за одобрување субвенции на жителите на општина Карпош за купување нови велосипеди.

Општина Карпош ќе субвенционира купување велосипед

Канал5 - 24.04.2018

Жителите на општина Карпош од четврток ќе можат да аплицираат на јавниот оглас за субвенции за купување нови велосипеди. Локалната самоуправа ќе субвенционира со максимален износ од 3.000 денари за купување нови велосипеди по принципот „прв ...

И општина Карпош со субвенции за жителите кои ќе купат велосипед

Скопје инфо - 24.04.2018

Советниците во Општина Карпош ја изгласаа предлог-одлуката за распишување јавен оглас и спроведување постапка за одобрување субвенции на жителите на општина Карпош за купување нови велосипеди.

Општина Карпош ќе субвенционира купување велосипед

Либертас - 24.04.2018

Жителите на општина Карпош од четврток ќе можат да аплицираат на јавниот оглас за субвенции за купување нови велосипеди. Локалната самоуправа ќе субвенционира со максимален износ од 3.000 денари за купување нови велосипеди по принципот „прв ...

Субвенции за купување велосипед и во општина Карпош

Н.Македонија - 24.04.2018

Жителите на општина Карпош од четврток ќе можат да аплицираат на јавниот оглас за субвенции за купување нови велосипеди. Локалната самоуправа ќе субвенционира со максимален износ од 3.000 денари за купување нови велосипеди по принципот „прв ...