TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Медведев со нови закани кон Западот

Слободен Печат - 18.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со сеопфатна нуклеарна војна доколку Русија се врати на своите граници од 1991 година по војната во Украина.

Медевед се закани: Ќе го искористиме целиот стратешки арсенал

А1 On - 18.02.2024

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, зборуваше ден по падот на Авдијевка и му се закани на Западот со нуклеарно оружје. Медведев изјави дека Русија нема да се откаже од освоените украински територии дури и по ...

Медведев: Обидите за враќање на Руската Федерација на границите од 1991 година ќе доведат до глобална војна

Нетпрес - 18.02.2024

Заменик-претседателот на рускиот совет за безбедност Дмитриј Медведев им одговори на западните политичари кои одвреме-навреме зборуваат за потребата од враќање на Русија на границите од 1991 година.

Страшно предупредување на Медведев по освојувањето на Авдијивка: Откри кои градови се цел на руска нуклеарна ракета

Во Центар - 18.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев му се закани на Западот со нуклеарно оружје како никогаш досега! Медведев, кој е познат по својата остра реторика, зборуваше ден по падот на Авдијевка и нагласи дека Русија нема да се откаже од ...

Медведев се закани со нуклеарен напад врз Вашингтон, Берлин и Лондон

МКД - 18.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со нуклеарна војна доколку Русија по војната во Украина се врати на своите граници од 1991 година. Фото: ЕПА Во денешната објава на Телеграм, актуелниот ...

Страшно предупредување на Медведев по освојувањето на Авдијивка: Откри кои градови се цел на руска нуклеарна ракета

Пулс24 - 18.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев му се закани на Западот со нуклеарно оружје како никогаш досега! Медведев, кој е познат по својата остра реторика, зборуваше ден по падот на Авдијевка и нагласи дека Русија нема да се откаже од ...

Медведев жестоко се закани: „Ќе го искористиме целиот стратешки арсенал“

Во Центар - 18.02.2024

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, зборуваше ден по падот на Авдијевка и му се закани на Западот со нуклеарно оружје. Медведев изјави дека Русија нема да се откаже од освоените украински територии дури и по ...

Медведев се закани: „Ќе го искористиме целиот стратешки арсенал“

Пулс24 - 18.02.2024

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, зборуваше ден по падот на Авдијевка и му се закани на Западот со нуклеарно оружје. Медведев изјави дека Русија нема да се откаже од освоените украински територии дури и по ...

Медведев со екстремен говор: Се закани со нуклеарен напад врз Вашингтон, Берлин и Лондон

24 Вести - 19.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со сеопфатна нуклеарна војна доколку Русија се врати на своите граници од 1991 година по војната во Украина.

Медведев се закани со нуклеарен напад врз Вашингтон, Берлин и Лондон

Макфакс - 19.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со сеопфатна нуклеарна војна доколку Русија по војната во Украина се врати на своите граници од 1991 година.

Медведев се закани со нуклеарен напад врз Вашингтон, Берлин и Лондон

Опсервер - 19.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со сеопфатна нуклеарна војна доколку Русија по војната во Украина се врати на своите граници од 1991 година.

Медведев се закани со нуклеарен напад врз Вашингтон, Берлин и Лондон

Кајгана - 19.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со сеопфатна нуклеарна војна доколку Русија по војната во Украина се врати на своите граници од 1991 година.

Медведев се закани со нуклеарен напад врз Вашингтон, Берлин и Лондон

Точка - 19.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со сеопфатна нуклеарна војна доколку Русија по војната во Украина се врати на своите граници од 1991 година.

Медведев се закани со нуклеарен напад врз Вашингтон, Берлин и Лондон

MTM - 19.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со сеопфатна нуклеарна војна доколку Русија по војната во Украина се врати на своите граници од 1991 година.

Медведев се закани со нуклеарен напад врз Вашингтон, Берлин и Лондон

Centar - 19.02.2024

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев повторно му се закани на Западот со сеопфатна нуклеарна војна доколку Русија по војната во Украина се врати на своите граници од 1991 година.