TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Антикорупциска ќе биде составена од независни професионалци и експерти, тврди Заев

Стандард - 19.03.2018

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев смета дека Државната комисија за спречување на корупцијата треба да е составена од независни професионалци и експерти, бидејќи станува за една од најсериозните корективи на извршната власт ...

Независни професионалци и експерти во антикорупциска, препорачува Заев

А1 On - 19.03.2018

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев смета дека Државната комисија за спречување на корупцијата треба да е составена од независни професионалци и експерти, бидејќи станува за една од најсериозните корективи на извршната власт ...

Независни професионалци и експерти во антикорупциска, препорачува Заев

Сител - 19.03.2018

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев смета дека Државната комисија за спречување на корупцијата треба да е составена од независни професионалци и експерти, бидејќи станува за една од најсериозните корективи на извршната власт ...

Заев: Независни професионалци и експерти во антикорупциска

CivilMedia - 19.03.2018

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев смета дека Државната комисија за спречување на корупцијата треба да е составена од независни професионалци и експерти, бидејќи станува за една од најсериозните корективи на извршната власт ...

Заев: Во Антикорупциска комисија треба да има независни професионалци и експерти

МКД - 19.03.2018

Премиерот Зоран Заев смета дека Државната комисија за спречување на корупцијата треба да е составена од независни професионалци и експерти, бидејќи станува за еден од најсериозните корективи на извршната власт и еден од главните органи кој се бори ...

Независни професионалци и експерти во антикорупциска, препорачува Заев

Локално - 19.03.2018

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев смета дека Државната комисија за спречување на корупцијата треба да е составена од независни професионалци и експерти, бидејќи станува за една од најсериозните корективи на извршната власт ...

Независни професионалци и експерти во антикорупциска, препорачува Заев

Либертас - 19.03.2018

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев смета дека Државната комисија за спречување на корупцијата треба да е составена од независни професионалци и експерти, бидејќи станува за една од најсериозните корективи на извршната власт ...

Како до независна, експертска и професионална Антикорупциска

Фактор - 19.03.2018

Антикорупциска по скандалот кој изби во нејзините редови остана без директор и повеќе членови, па така надлежните власти треба побрзо да размислуваат кои ќе бидат кадрите кои ќе дојдат на нивно место за да продолжи непречено да работи ова важно ...