TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Заев ја понижува државата молејќи ги странските газди во Брисел

Макфакс - 06.06.2019

Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада, вели партијата на Јанко Бачев, Единствена ...

Единствена Македонија: Заев, џабе плачеш кај странсккте газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот ...

А1 On - 06.06.2019

„Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада.

Единствена Македонија: Заев ја понижува државата молејќи ги странските газди во Брисел

Точка - 06.06.2019

Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада, вели партијата на Јанко Бачев, Единствена ...

Единствена Македонија: Заев, џабе плачиш кај странските газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот ...

Скопје1 - 06.06.2019

Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада.

EM: Заев џабе плачеш кај странските газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот народ

MakPress - 06.06.2019

Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада.