TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија остана без струја – Бачев тврди дека не е поради сметки, туку поради ставот дека ЕВН треба да е ...

Макфакс - 01.09.2023

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, тврди дека ЕВН незаконски им ја исклучиле струјата во партиското седиште. Бачев уверува дека партијата нема ниту една неплатена сметка кон ЕВН.

„Единствена Македонија“ остана без струја – Бачев тврди дека не е поради сметки туку заради ставот дека ЕВН треба да е ...

Опсервер - 01.09.2023

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев тврди дека ЕВН незаконски им ја исклучиле струјата во партиското седиште. Бачев уверува дека партијата нема ниту една неплатена сметка спрема ЕВН.

Бачев: ЕВН ни ја исклучи струјата поради нашата определба дека ќе го вратиме во државна сопственост

Press24 - 01.09.2023

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, тврди дека ЕВН незаконски им ја исклучиле струјата во партиското седиште. Бачев уверува дека партијата нема ниту една неплатена сметка кон ЕВН.

На Бачев му исклучиле струја, тврди дека ЕВН му се одмаздува зошто сака да ја национализира

Независен - 01.09.2023

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, тврди дека ЕВН незаконски им ја исклучиле струјата во партиското седиште. Бачев уверува дека партијата нема ниту една неплатена сметка кон ЕВН.