TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Паднаа маските, Мицкоски призна дека се откажува од името – Република Македонија

Скопје1 - 03.07.2019

Паднаа маските! Христијан Мицкоски денеска се отвори пред македонскиот народ и конечно собра храброст да признае дека се откажува од името – Република Македонија.Во денешната честитка до Урсула Гертруд вон дер Лејен за нејзината номинација за нов ...

Единствена Македонија: Мицкоски и Заев на иста позиција за името

24Инфо - 03.07.2019

Паднаа маските! Христијан Мицкоски денеска се отвори пред македонскиот народ и конечно собра храброст да признае дека се откажува од името – Република Македонија. Во денешната честитка до Урсула Гертруд вон дер Лејен за нејзината номинација за нов ...

Единствена Македонија: Паднаа маските, Мицкоски призна дека се откажува од името – Република Македонија

ТВ21 - 03.07.2019

„Паднаа маските! Христијан Мицкоски денеска се отвори пред македонскиот народ и конечно собра храброст да признае дека се откажува од името – Република Македонија. Во денешната честитка до Урсула Гертруд вон дер Лејен за нејзината номинација за нов ...

Единствена Македонија: Паднаа маските, Мицкоски призна дека се откажува од името – Република Македонија

4NEWS - 03.07.2019

„Паднаа маските! Христијан Мицкоски денеска се отвори пред македонскиот народ и конечно собра храброст да признае дека се откажува од името – Република Македонија. Во денешната честитка до Урсула Гертруд вон дер Лејен за нејзината номинација за нов ...