TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

8-мо издание на „ПРО-ЗА Балкан“ од 14 до 17 септември

Радио МОФ - 06.09.2020

Осмото издание на Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ ќе се одржи од 14-ти до 17-ти септември во Куршумли ан, Europe House и во Кинотеката на Северна Македонија. Наградата „Прозарт”, што Интернационалниот литературен фестивал ...

Четворица издавачи од регионот гости на фестивалот „ПРО-ЗА Балкан“ 2020

Макфакс - 06.09.2020

Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ го најавува своето осмо издание, кое поради ковид-ситуацијата, наместо во мај го премести за септември. Од 14 до 17 септември во Куршумли ан, Europe House и во Кинотеката ќе се реализира богата ...

Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ од 14 до 17 септември

Опсервер - 06.09.2020

Скопје, 6 септември 2020 () – Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ ќе се одржи од 14 до 17 септември во Куршумли ан, Europe House и во Кинотеката. Организираторите на фестивалот соопштија дека важен дел ќе биде програмата „Скопје ...

Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ од 14 до 17 септември

А1 On - 06.09.2020

Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ ќе се одржи од 14 до 17 септември во Куршумли ан, Europe House и во Кинотеката. Организираторите на фестивалот соопштија дека важен дел ќе биде програмата „Скопје fellowship“, чии гости ќе бидат ...

Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ 2020

Frontline - 06.09.2020

Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ ќе се одржи од 14 до 17 септември во Куршумли ан, Europe House и во Кинотеката. Организираторите на фестивалот соопштија дека важен дел ќе биде програмата „Скопје fellowship“, чии гости ќе бидат ...

Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ од 14 до 17 септември

24 Вести - 06.09.2020

Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ ќе се одржи од 14 до 17 септември во Куршумли ан, Europe House и во Кинотеката. Организираторите на фестивалот соопштија дека важен дел ќе биде програмата „Скопје fellowship“, чии гости ќе бидат ...

Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ од 14 до 17 септември

Независен - 06.09.2020

Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ ќе се одржи од 14 до 17 септември во Куршумли ан, Europe House и во Кинотеката. Организираторите на фестивалот соопштија дека важен дел ќе биде програмата „Скопје fellowship“, чии гости ќе бидат ...

Интернационален литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ од 14 до 17 септември

MakPress - 06.09.2020

Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА Балкан“ ќе се одржи од 14 до 17 септември во Куршумли ан, Europe House и во Кинотеката. Организираторите на фестивалот соопштија дека важен дел ќе биде програмата „Скопје fellowship“, чии гости ќе бидат ...